Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

România Liberă România Liberă,
Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

Bogdan Daniel Deac a devenit, la 14 ani, 7 luni si 27 de zile, cel mai tanar mare maestru international din lume. continuă pe România Liberă

Fuziune UNPR - PMP: Valeriu Steriu sustine ca noua formatiune l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos. Traian Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Presedintele UNPR, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, ca PMP l-ar putea sustine pe Dacian Ciolos pentru Guvernul care se va constitui dupa alegerile parlamentare, daca ideile converg. Pe alta parte, presedintele noii formatiuni a declarat ca el este cel mai bun profil de premier.

Uber lanseaza o noua optiune in Romania, iar corporatistii o vor aprecia cel mai mult

Uber anunta ca optiunea Business profiles este acum disponibila si pentru utilizatorii din Romania. Aceasta le permite sa faca diferenta intre calatoriile in interes personal si cele in interes de serviciu si sa asocieze conturi bancare diferite celor doua profiluri: personal si de business. Pentru asta, Uber a dezvoltat tehnologia din spatele aplicatiei care permite [].

Caz cutremurator in Arges! O fata de 14 ani cu retard mental, violata la cativa metri de casa in care locuia

O fata in varsta de 14 ani, care sufera de probleme mentale, a fost violata, joi seara, de un barbat de 50 de ani din comuna argeseana Aninoasa, potrivit adevarul. ro. Copila este orfana si se.

Basescu: Pot sa fiu de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu

Fostul presedinte Traian Basescu nu este impresionat de niciunul dintre politicienii romani, declarand ca tot el are cel mai bun profil de premier. Pot sa fiu de acord .

Basescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianta cu PMP

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, a spus, miercuri, ca are retineri cu privire la o posibila alianta cu fuziunea PMP-UNPR, dupa ce Traian Basescu a spus ca el are profilul cel mai bun pentru a fi.

Cainii fara stapan incing din nou spiritele in Slatina, dupa ce primarul a hotarat ca pot fi eutanasiati. Presedinte FNPA: Este cea mai grava si ilogica situatie din tara

Adapostul de la Saracesti s-a umplut, primarul Slatinei a hotarat, prin dispozitie, ca maidanezii pot fi eutanasiati, iubitorii de animale s-au repliat si au raspuns oficial ca decizia este un abuz, atata vreme cat inca sunt procese pe rol.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Poti: cel mai mare port din Georgia (36)

Poti e un port care merita sa fie mai important, imi spune Klaus Hoium Laursen, directorul Portului Poti, aratandu-mi un tablou masiv din spatele biroului sau din care ma priveste pe sub sprancenele stufoase un barbat cu o fata mare acoperita cu o barba lunga cum se purta acum o suta cinzeci de ani: Nu sunt eu, ci Niko Nikoladze, cel care a pus cu adevarat bazele primului si celui mai mare port din Georgia, imi zice zambind Laursen.

Cel mai mare site de piraterie a fost oficial inchis, iar patronul, arestat

Site-ul pirat Kickass Torrents, unul din cele mai vizitate din lume, a fost inchis definitiv, dupa ce autoritatile l-au arestat pe cel banuit ca este administratorul site-ului, scrie.

Samsung versus Huawei: cel mai nou razboi fara sfarsit

Dupa cativa ani in care cei de la Apple si Samsung au stat in tribunale pentru a afla cine a copiat de la cine, a venit randul celor de la Huawei sa intre in ring cu sud coreenii. La ora actuala, a devenit din ce in ce mai dificil ca cineva sa reinventeze roata cand [].

Cel mai optimist economist din banci si-a inrautatit prognoza pentru economia Romaniei

Romania va inregistra in acest an o crestere economica de 4,8%, urmata de o incetinire la 4,3% anul urmator, potrivit estimarilor Bancii Transilvania. Anterior, economistul senior al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu, prognoza un avans al PIB de 5%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )