Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman care lucra ca ingrijitor la un azil din Italia, arestat pentru ca maltrata pacientii

Antena3 Antena3,
Un roman care lucra ca ingrijitor la un azil din Italia, arestat pentru ca maltrata pacientii

Un roman care lucra ca ingrijitor la un azil pentru persoane cu dizabilitati a fost arestat in Italia pentru ca maltrata pacientii. in urma mai multor plangeri, politistii au instalat camere de luat vederi si. continuă pe Antena3

Un tribunal din Italia recunoaste, in premiera, o casatorie intre persoane de acelasi sex

Un tribunal italian a validat miercuri o casatorie intre persoane de acelasi sex incheiata in strainatate, fiind o premiera in Italia, unde uniunile homosexuale nu sunt recunoscute in mod.

Codruta Kovesi, sefa DNA, a primit premiul Ambasadei SUA care recompenseaza Femeile curajoase din intreaga lume

Laura Codruta Kovesi a primit joi din partea Ambasadei SUA premiul care celebreaza activitatea Femeilor curajoase din intreaga lume. Intr-o ceremonie desfasurata la ambasada, insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, a spus ca Laura Codruta Kovesi a demonstrat curaj extraordinar, luptand impotriva infractionalitatii si coruptiei. Ea este o forta care lupta pentru reforma justitiei si a statului de drept. Kovesi a spus ca nu este greu sa fii curajoasa, iar multumirea de a sti ca ai facut ce trebuia depaseste cu mult orice eventuale neplaceri cauzate de presiuni externe, de forte interesate sa promoveze interese particulare, de imixtiuni neavenite si iti da puterea de a continua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )