Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un roman, la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete. Cine este Andrei Iancu si care sunt legaturile sale cu Donald Trump

B1 B1,
Un roman, la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete. Cine este Andrei Iancu si care sunt legaturile sale cu Donald Trump

Andrei Iancu, propus in luna august de Donald Trump pentru functiile de subsecretar pentru proprietate intelectuala al Departamentului pentru Comert al administratiei de la Washington si director al Oficiului. continuă pe B1

Un roman, la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete. Cine este Andrei Iancu si care sunt legaturile sale cu Trump (VIDEO)

Andrei Iancu, propus in luna august de Donald Trump pentru functiile de subsecretar pentru proprietate intelectuala al Departamentului pentru Comert al administratiei de la Washington si director al Oficiului.

Uluitor: Fostul premier din umbra al PNL critica SUA pentru ca au somat PSD sa renunte la modificarea legilor justitiei

Liberalul Catalin Predoiu a criticat SUA pentru ca au somat PSD sa renunte la modificarea legilor justitiei. Acesta a declarat, ca reactie la comunicatul Departamentului de Stat al SUA, ca lupta cu PSD pentru.

Uluitor: FOSTUL PREMIER din umbra al PNL critica SUA pentru ca au somat PSD SA RENUNTE la MODIFICAREA LEGILOR JUSTITIEI

Liberalul Catalin Predoiu a criticat SUA pentru ca au somat PSD sa renunte la modificarea legilor justitiei. Acesta a declarat, ca reactie la comunicatul Departamentului de Stat al SUA, ca lupta cu PSD pentru.

Cine este romanul inmormantat cu onoruri militare in cimitirul Arlington din Washington

Un marinar roman, Constantin Todoresco, a murit in urma exploziei cuirasatului de linie american Maine, in timp ce bastimentul se afla in portul Havana, la data de 15 februarie.

Cine este DEPUTATUL cu INTERDICTIE PENTRU PARLAMENT, care lucreaza la modificarea Legilor JUSTITIEI? (FOTO)

Poate cel mai dinamic reprezentant al Puterii in comisia speciala care modifica Legile Justitiei este un deputat caruia instantele de judecata i-au spus in repetate randuri ca nu are dreptul,.

Cine este Slobodan Praljak, croatul care s-a sinucis la Haga, dupa ce a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare

Fost comandant de rang inalt al fortelor croate din Bosnia, Slobodan Praljak, care s-a sinucis miercuri la Haga, dupa ce a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, este considerat un erou in tara sa, in timp ce pentru bosniaci si Europa era un criminal de razboi, scrie AFP.

Cine este fiica secreta a lui Putin?! O MARE SPORTIVA (FOTO)

Apar noi informatii despre fiica secreta a presedintelui Vladimir Putin. Potrivit Reuters, unul dintre colegii acesteia a confirmat informatia potrivit careia Katerina Tikhonova este fiica presedintelui rus.

Cine este fiica secreta a lui Vladimir Putin. Kremlinul nu vrea sa se stie de ea

Katerina Tikhonova are 31 de ani este sportiva de aerobic si om de stiinta, dar si fiica presedintelui Rusiei. Manfred Mohab a confirmat, in cadrul unui interviu la un eveniment de dans sportiv, ca.

Analiza Romania libera. De ce se razboiesc Dragnea si Tariceanu cu SUA pentru legile justitiei

Relatia dintre Romania si SUA pare sa fi ajuns intr-un punct critic, in urma dorintei PSD si ALDE de a modifica legile justitiei. Departamentul de Stat al SUA a cerut Parlamentului Romaniei sa respinga legile justitiei care slabesc statul de drept si pun in pericol lupta impotriva coruptiei. Presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au pus la indoiala obiectivitatea analizei si au decis continuarea dezbaterilor. Unele prevederi care sunt in atentia Parlamentului il pot avantaja pe Dragnea personal.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )