Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un roman a fost premiat de NASA. Drona care l-a dus pe roman la Centrul Spatial Kennedy

România Liberă România Liberă,
Un roman a fost premiat de NASA. Drona care l-a dus pe roman la Centrul Spatial Kennedy

Romanul Adrian Carlan, stabilit in Cipru, a fost premiat de Agentia spatiala americana NASA, dupa ce, alaturi de o echipa de informaticieni din Cipru, Serbia si Ucraina, a construit o drona utilitara pentru o statie spatiala. continuă pe România Liberă

Un roman a fost premiat de NASA pentru proiectul unei drone utilitare

Romanul Adrian Carlan a castigat o competitie internationala organizata de Agentia spatiala americana NASA, impreuna cu o echipa de informaticieni din Republica Cipru, Serbia si Ucraina, informeaza.

Romanul care a uluit NASA si a lui drona care schimba viata pe Statia Spatiala Internationala

NASA a organizat recent o competitie, in cadrul careia participantilor li s-a cerut sa creeze o aplicatie pentru mobil, un soft sau un echipament tehnic care ar putea contribui la misiunile de explorare a spatiului si la imbunatatirea calitatii vietii pe Pamant. Juriul NASA International Space Apps Challenge a selectionat proiectul echipei din Cipru, din [] Romanul care a uluit NASA si a lui drona care schimba viata pe Statia Spatiala Internationala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dorel, sub supraveghere: S-a inventat drona care ii urmareste pe muncitori pe santier

O echipa de informaticieni din Bihor a creat un soft care permite supravegherea in timp real a oricarui santie, astfel incat primarii pot vedea direct de pe telefonul mobil cat de eficienti sunt angajatii si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )