Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania

Hotnews Hotnews,
 Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania

Noi informatii despre o specie bizara de mamifer cu dintii rosii, care a trait in spatiul Transilvaniei in urma cu 70 de milioane de ani, au fost aduse recent de paleontologul Vlad Codrea, de la Facultatea de Biologie si Geologie a Universitatii Babes-Bolyai, care a analizat-o impreuna cu Thierry Smith, paleontolog al Institutului Regal de Stiinte Naturale din Belgia, potrivit Playtech. continuă pe Hotnews

Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania

Noi informatii despre o specie bizara de mamifer cu dintii rosii, care a trait in spatiul Transilvaniei in urma cu 70 de milioane de ani, au fost aduse recent de paleontologul Vlad Codrea, de la Facultatea de Biologie si Geologie a Universitatii Babes-Bolyai, care a analizat-o impreuna cu Thierry Smith, paleontolog al Institutului Regal de [] Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti. Victima, un barbat de 55 de ani a fost omorat de alti trei romani pentru o datorie in valoare de 100 de euro, spun autoritatile spaniole. Ba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )