Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania

Playtech Playtech,
Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania

Noi informatii despre o specie bizara de mamifer cu dintii rosii, care a trait in spatiul Transilvaniei in urma cu 70 de milioane de ani, au fost aduse recent de paleontologul Vlad Codrea, de la Facultatea de Biologie si Geologie a Universitatii Babes-Bolyai, care a analizat-o impreuna cu Thierry Smith, paleontolog al Institutului Regal de [] Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Un roman rezolva misterul fosilelor mamiferului cu dinti rosii din Transilvania

Noi informatii despre o specie bizara de mamifer cu dintii rosii, care a trait in spatiul Transilvaniei in urma cu 70 de milioane de ani, au fost aduse recent de paleontologul Vlad Codrea, de la Facultatea de Biologie si Geologie a Universitatii Babes-Bolyai, care a analizat-o impreuna cu Thierry Smith, paleontolog al Institutului Regal de Stiinte Naturale din Belgia, potrivit Playtech.

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti. Victima, un barbat de 55 de ani a fost omorat de alti trei romani pentru o datorie in valoare de 100 de euro, spun autoritatile spaniole. Ba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )