Libnet.ro
UNICEF

01:05

O romanca de 12 ani, printre cei mai destepti oameni de pe planeta

Antena3 Antena3,
O romanca de 12 ani, printre cei mai destepti oameni de pe planeta

Timeea Petrescu, o eleva de 12 ani, originara din Craiova, care de cativa ani traieste cu parintii la Londra, a fost acceptata de curand in Mensa, organizatia oamenilor cu un coeficient de inteligenta. continuă pe Antena3

Cei mai bogati oameni ai Romaniei. De la ce au plecat si cum au facut primul milion de euro

Ion Tiriac este cel mai bogat roman, dar si singurul roman prezent in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume. Averea lui este estimata la 1,2 miliarde de euro de Forbes, iar de catre alte publicatii de.

S-A TERMINAT! Fostul sot al Mariei Marinescu, condamnat la 12 ani de iNCHISOARE pentru trafic international de droguri

Fostul sot al creatoarei de moda Maria Marinescu a fost condamnat de un tribunal francez la 12 ani de inchisoare pentru trafic international de droguri. FrankColinera acuzat de implicare in.

Fostul sot al Mariei Marinescu, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru trafic international de droguri

Fostul sot al creatoarei de moda Maria Marinescu a fost condamnat de un tribunal francez la 12 ani de inchisoare pentru trafic international de droguri. FrankColinera acuzat de implicare in.

Incredibil ce gest a facut un copil de doar 12 ani, din judetul Gorj. Politistii au actionat imediat

Un copil de 12 ani, din orasul Targu Carbunesti,judetul Gorj, a spart geamurile de la doua masini si de la un magazin. Cand si-a vazut masina distrusa, un barbat de 60 de ani a sesizat.

VIDEO REPORTAJ Ce sanse au cei mai inteligenti tineri din Romania? Daca nu ai bani, nu poti sa te afirmi. Avantajul e ca stim sa improvizam si sa facem inginerii romanesti

Intr-o zi, ei ar putea schimba Romania. Sunt olimpici internationali si spun ca problema financiara este cel mai important lucru atunci cand se pune problema unei facultati in strainatate. Pe langa bursa, ar trebui sa fac un credit la banca pentru a invata in alta tara. Nu stiu daca merita!, crede un licean din Targu Jiu, semifinalist la concursul de robotica din Detroit, in 2018. Daca ramai in tara, nu sunt dezavantajele atat de mari pe cat ar crede unii, insa daca pleci afara, ti se deschid mai multe usi - crede un alt tanar, admis deja la patru facultati din Marea Britanie. Pentru el, Romania nu mai este o optiune: Eventual, dupa ce as capata experinta afara, m-as reintoarce, sa ajut putin tara.

VIDEO Cum se vede de sus groapa de gunoi clandestina care-i face de rusine pe cei mai bogati sateni din Bucovina. E un fenomen care nu poate fi oprit

Deseurile se intind pe o suprafata de cateva hectare. Sunt adunate PET-uri, hartii, resturi din constructii, cauciucuri, toate aruncate pe un camp de pe raza comunei Scheia, cea mai bogata localitate rurala din judetul Suceava. Imaginile dezolante au fost filmate cu o drona de catre studentii de la Facultatea de Silvicultura din cadrul Universitatii Stefan cel Mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )