Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romanca de 24 de ani moarta intr-un accident rutier din Spania

Antena3 Antena3,
Romanca de 24 de ani moarta intr-un accident rutier din Spania

O romanca de 24 de ani a murit, vineri, intr-un accident rutier deosebit de grav produs in Spania, intre localitatile Altafulla si Tarragona. Accidentul s-a produs dupa ce masina in care se afla tanara din. continuă pe Antena3

GRAV accident rutier in Vrancea. Patru masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Patru masini au fost implicate, joi seara, intr-un accident rutier pe DN 2 E 85, intre Focsani si Garoafa, judetul Vrancea, cinci persoane fiind ranite. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de.

Motociclista de 58 de ani din Germania decedata intr-un accident rutier produs pe Transalpina in zona barajului Oasa

O femeie in varsta de 58 de ani cu domiciliul in Germania a decedat miercuri intr-un accident rutier grav petrecut pe DN67C Transalpina.

Accident rutier pe DN 7, produs de un sofer teribilist. Barbatul a intrat pe contrasens si a lovit un autotren

Un accident rutier produs pe Drumul National 7, in apropierea municipiului Deva a blocat pentru mai mult de o ora traficul rutier in zona.

GRAV accident rutier in Hunedoara! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe DN7, in apropiere de Deva, Hunedoara, o persoana fiind ranita. in eveniment au fost implicati soferul unui autoturism si conducatorul unui autotren. Soferul.

O romanca de 40 de ani, condamnata la inchisoare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu fiica sa. Scenele incestuoase au fost filmate si postate pe internet

O romanca de 40 de ani a fost condamnata la inchisoare cu suspendare pentru ca a intretinut relatii sexuale cu fiica ei minora. Scenele incestuoase au fost filmate si postate ulterior pe site-uri de specialitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )