Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic - ministru

Adevărul Adevărul,
Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic - ministru

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic si mentinea legatura online cu islamisti din Marea Britanie, anunta ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, precizand ca suspecta va fi extradata in scurt timp. continuă pe Adevărul

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic

Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic si mentinea legatura online cu islamisti din Marea Britanie, anunta ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, precizand ca suspecta va fi extradata in scurt timp.

Romanca suspectata de terorism, arestata in Italia. Ministru: Romanca este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic

O romanca suspectata de legaturi cu medii islamiste a fost arestata preventiv in orasul italian Genova, la revenirea din Tunisia, autoritatile italiene demarand procedurile pentru extradarea sa in Romania, a relatat presa italiana, citata de Mediafax. Ulterior, ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, a anuntat ca romanca arestata este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic si mentinea legatura online cu islamisti din Marea Britanie, el precizand totodata ca suspecta va fi extradata in scurt timp.

UPDATE. Romanca arestata in Italia, simpatizanta a teroristilor de la ISIS

40-Romanca arestata in Italia este simpatizanta a retelei teroriste Stat Islamic ISIS) si mentinea legatura on-line cu islamisti din Marea Britanie, a anuntat ministrul italian de.

Romanca acuzata de pruncucidere. Autoritatile au gasit cadavrul bebelusului ascuns intr-un dulap

O romanca din Italia este suspectata ca si-a ucis copilul nou-nascut. Femeia s-a dus la spital acuzand o stare de rau. Dupa un control amanuntit, medicii si-au dat seama ca romanca a nascut si au alertat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )