Libnet.ro
UNICEF

08:15

O romanca din Spania, infectata cu coronavirus: Totul a inceput cu o durere de cap. A continuat cu o senzatie de rau ce nu se mai termina

Antena3 Antena3,
O romanca din Spania, infectata cu coronavirus: Totul a inceput cu o durere de cap. A continuat cu o senzatie de rau ce nu se mai termina

O romanca din Spania a povestit cum a luat coronavirusul de la doctorita sa si care au fost primele simptome care au pus-o pe ganduri. continuă pe Antena3

Fiica primarului din Deva, infectata si ea cu coronavirus Selfie din izoleta

Primarul Devei, Florin Oancea, infectat cu coronavirus dupa ce a participat la sedinta PNL la care a fost si senatorul Vergil Chitac, a anuntat ca si fiica sa a fost depistataa cu COVID-19. Edilul a postat pe Facebook si o fotografie facuta de fiica sa in izoleta in timp ce era dusa la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, unde este internat si el. Activitatea Primariei Deva se suspenda pentru cel putin 14 zile, dupa ce aproximativ 60 de angajati au intrat in izolare pentru ca au avut contact direct cu primarul Florin Oancea sau cu administratorul public Adrian David, ambii depistati cu COVID-19.

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana.

Antrenorul unei echipe de fotbal din Spania, ucis de coronavirus. Francisco Garcia avea 21 de ani!

Antrenorul unei echipe de fotbal din regiunea Malaga, Atletico Portada Alta, a fost rapus de coronavirus.

Preot roman din Spania cheama oamenii la slujba: Ne asumam cu totii amenda!

Un preot roman din Spania cheama oamenii la slujba, desi tara este in carantina, si spune ca fiecare credincios ar trebui sa isi asume amenda.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Met Gala s-a amanat din cauza epidemiei Coronavirus

Epidemia de Coronavirus face in continuare ravagii si pune pauza unora dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Printre acestea se numara Met Gala, eveniment a carui amanare a fost anuntata! .

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii.

CORONAVIRUS |Doua medicamente, TESTATE pe aproape 200 de pacienti din Spania, impotriva raspandirii virusului

Un prim pas impotriva raspandirii virusului COVID -19 a fost facut in Spania. Un medicament pentru malarie si artrita reumatoida si un medicament antiviral utilizat impotriva HIV au inceput sa fie testate.

Studenta din Iasi, infectata cu noul coronavirus: A fost la cursuri saptamana trecuta, cat si la secretariatul Facultatii

Printre cele 12 cazuri noi de coronavirus anuntate marti de catre autoritati, se numara si cel al unei studente in anul al doilea la Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din.

Anunt DIGI, in contextul epidemiei de coronavirus: Consumul de internet fix a crescut moderat in ultimele zile in Romania, iar magazinele din Spania si Italia au fost inchise

RCSRDS, cel mai mare operator de internet fix din Romania, a precizat pentru HotNews. ro ca in ultimele zile, a fost constatata o crestere moderata a consumului de date, mai ales in reteaua de internet fix, iar pentru consumul de date mobile s-a remarcat o usoara crestere. Separat de aceste precizari, grupul DIGI a anuntat marti seara pe bursa ca si-a inchis magazinele din Italia si Spania, in acord cu cerintele autoritatilor, si a detaliat alte masuri luate impotriva extinderii coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )