Libnet.ro
UNICEF

13:45

Concert INCENDIAR. Peste 200 de persoane au fost ranite, dupa ce flacarile s-au extins catre public

Antena3 Antena3,
Concert INCENDIAR. Peste 200 de persoane au fost ranite, dupa ce flacarile s-au extins catre public

Un incendiu de pe o scena s-a extins catre spectatori, la o petrecere dintr-un parc acvatic din Taiwan. Sunt peste 200 de raniti, 83 din acestia cu arsuri severe. in total publicul numara peste 1. 000 de spectatori. continuă pe Antena3

Doua persoane din Prahova au fost ranite, dupa ce o cisterna a intrat intr-o masina

Doua persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 1B, dupa ce o cisterna a lovit un masina, pe care a proiectat-o intr-un microbuz care circula pe sensul opus de mers.

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

Amenzi de peste un milion de lei pentru munca la negru. Peste 200 de persoane lucrau fara contracte legale

Inspectorii de munca au depistat, in perioada 15 - 19 iunie, 212 persoane care munceau la negru si au aplicat amenzi de peste un milion de lei pentru aceasta incalcare a Codului muncii, informeaza, joi, Inspectia Muncii IM).

Bulgaria: Doua romance au murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Doua romance implicate intr-un accident rutier alaturi de alti trei cetateni romani produs in Bulgaria au murit sambata la spitalul din Varna. Cele cinci persoane cu varste cuprinse intre 23 si 29 de ani.

Trei persoane au fost retinute dupa mai multe perchezitii in Codlea

Trei persoane au fost retinute intr-un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare, instrumentat de politistii de investigarea criminalitatii economice din Brasov. Prejudiciul se ridica la 2. 000 de lei.

Romance moarte in Bulgaria. Alte trei persoane au fost ranite in acelasi accident rutier

Doua romance, care au fost ranite alaturi de alti trei cetateni romani intr-un accident rutier produs in Bulgaria, au murit sambata la spitalul din Varna, a anuntat centrul de presa al spitalului, citat de agentia Focus in pagina electronica.

Un CAMATAR a fost retinut dupa ce a vrut sa recupereze prin FORTA peste 10.000 de euro. Cat cerea dobanda

Un barbat de 37 de ani din Bacau a fost retinut pentru camata, santaj, loviri sau alte violente, fiind acuzat ca a batut un tanar care ii datora peste 10. 000 de euro.

Un cadru didactic de la Universitatea de Vest din Timisoara a fost retinut dupa ce a fost prins in timp ce lua bani de la studenti pentru a-i promova la examene

Un preparator de informatica la Facultatea de Matematica - Informatica a Universitatii de Vest din Timisoara a fost prins in flagrant joi in timp ce lua 600 de lei de la studenti pentru a-i promova la examene,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )