Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat, calculate in functie de ponderea in PIB

Hotnews Hotnews,
 Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat, calculate in functie de ponderea in PIB

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, potrivit unui document al Comisiei Europene obtinut de Le Monde, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Romania are cele mai mari PIERDERI din UE la TVA necolectat.

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, transmite Mediafax. Romania, Grecia si Letonia sunt tarile cu cele mai mari pierderi din TVA neincasat raportate la PIB, scrie cotidianul francez. Grecia a pierdut 9,8 miliarde de euro in 2011, iar Letonia 1 miliard de euro, potrivit unui document al Comisiei Europene .

Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat in 2011, de 10,3 miliarde de euro

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat. Tara noastra ocupa, astfel, prima pozitie in randul.

Tara noastra are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat, dupa ponderea in PIB

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat si ocupa prima pozitie in randul statelor Uniunii Europene UE) dupa ponderea acestor sume in PIB, potrivit unui document al Comisiei Europene citat de publicatia Le Monde.

Top 10: cele mai sigure sosele din lume

Europa are cele mai sigure sosele din lume, toate tarile din top zece sunt europene si au o rata de accidente mortale sub 5 din 100. 000 de cazuri, reiese Raportul global 2013 privind siguranta rutiera. Romania nu face parte din acest clasament, fiind.

Champions League: Manchester United, echipa cu cele mai mari incasari

Noul format al Champions League a debutat in 1992, iar de atunci competitia a crescut enorm din punct de vedere financiar. Manchester United este formatia cu cele mai mari incasari peste 470 de milioane de euro), englezii fiind urmati de Bayern Munchen peste 442 de milioane de euro). Barcelona si Real Madrid se afla doar pe trei, respectiv patru.

Mirel Stanescu, fost detinut politic: Cele mai cumplite amintiri din viata mea le am de la Periprava. Eram umiliti in ultimul hal

Cele mai cumplite amintiri din viata mea le am de la Periprava. Eram umiliti in ultimul hal, si-a amintit fostul detinut politic Mirel Stanescu in cadrul emsiunii La ordinea zilei de la Antena 3. Povestea.

Rusii pun la bataie 3 MLD. euro pentru a construi in Paris cele mai inalte turnuri din Europa

Dezvoltatorul imobiliar rus Hermitage va construi la Paris cele mai inalte turnuri din Europa, devansand emblematicul Shard din Londra, intr-un complex de birouri si apartamente de lux care va mobiliza investitii de aproximativ 3 miliarde.

Faze tari: Cele mai ciudate restaurante din lume; Mai sunt blondele cu sanii mari in topul preferintelor barbatilor?; Twine, aplicatia care te cupleaza pe intuneric

Un roman este cercetat in Italia pentru ca si-a construit o casa intr-un cimitir. Un roman este cercetat penal in Italia pentru ca a inceput sa isi construiasca o casa, in mod abuziv, intr-un cimitir din orasul Genova. Cum arata barbatul care a mancat timp de 30 de ani, in fiecare zi, la McDonald's. Un agent de vanzari din Statele Unite, in varsta de 64 de ani, a mancat in fiecare zi din ultimii 30 de ani la McDonald's si pare ca are o sanatate de fier.

VIDEO Una dintre cele mai mari cantarete de muzica FADO conceteaza la Timisoara

Ana Moura, una dintre marile reprezentante ale fado-ului portughez va concerta in premiera in Romania in cadrul unui turneu. in 5 octombrie va canta la Timisoara.

Mii de hectare de culturi agricole au fost inghitite de ape. Cele mai mari pagube sunt la floarea soarelui

Peste 6. 836 hectare cu floarea soarelui, porumb, rapita, lucerna si legume au fost distruse in judetul Galati din cauza inundatiilor produse in ultimele zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )