Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are TREI NOI MILIARDARI: Cine il insoteste pe Ion Tiriac

B1 B1,
Romania are TREI NOI MILIARDARI: Cine il insoteste pe Ion Tiriac

Ion Tiriaca fost, multa vreme, singurul miliardar al Romaniei. Uneori, pana sa fie bagat in puscarie, Ioan Niculae a depasit si el borna miliardului, dar a scazut. continuă pe B1

Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru tot anul 2017

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, la Falticeni, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, informeaza Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, potrivit Agerpres.

Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017. in cursul acestei saptamani au fost tr.

Jiru, MFP: Romania are nevoie de o finantare de 69 miliarde lei in 2017, adica 8,4% in PIB

Romania are nevoie de o finantare de 69 de miliarde de lei in acest an, echivalentul a 15 miliarde de euro, ceea ce reprezinta 8,4% in Produsul Intern Brut PIB), a declarat, ieri, Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), la conferinta Romania si OECD, perspective actuale si viitoare.

Clubul miliardarilor din Romania are inca trei membri. Cine sunt acestia

In clubul miliardarilor din Romania au intrat, in 2016, reteaua de bricolaj Dedeman Bacau, cea mai mare companie antreprenoriala din tara, controlata de fratii Adrian si Dragos Paval, gr.

Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ieri, la Falticeni, ca tara noastra are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )