Libnet.ro
UNICEF

21:30

Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Antena3 Antena3,
Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017. in cursul acestei saptamani au fost tr. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, potrivit Agerpres.

Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru tot anul 2017

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, la Falticeni, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, informeaza Agerpres.

Florian Bodog: Ministerul Sanatatii, pe cale sa rezolve problema vaccinului ROR

Ministerul Sanatatii e pe cale sa rezolve problema vaccinului ROR rujeola-rubeola-oreion), sustine Florian Bodog, seful de la Sanatate. Potrivit acestuia, au fost deja identificate 300. 000 de doze, care vor asigura necesarul de vaccin pana la finalul anului.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Nu voi demisiona. Politica mea guvernamentala este centrata pe pacienti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca politica sa guvernamentala este centrata pe pacient si ca va demisiona in momentul in care la Ministerul Sanatatii va fi o alta agenda .

Florian Bodog, despre plecarea din Ministerul Sanatatii: Politica mea este centrata pe pacient, cand nu va mai fi asa voi demisiona

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat vineri, la Bacau, ca politica sa guvernamentala este centrata pe pacient si ca va demisiona in momentul in care la Ministerul Sanatatii va fi.

Se cere demisia ministrului Sanatatii Florian Bodog

Eugen Tomac cere demisia ministrului Sanatatii, Florian Bodog, pentru ca a nu a fost in stare sa iei decizii imediate pentru a debloca o criza denota incompetenta si/sau.

Florian Bodog, vesti bune despre Institutul Cantacuzino. Ministrul Sanatatii a gasit un cercetator care ar vrea sa devina ca manager

Ministrul Sanatatii a inceput sa ia primele masuri in ceea ce priveste Institutul Cantacuzino. Florian Bodog spune ca a gasit un manager care ar vrea sa vina la Institutul Cantacuzino, ins.

Florian Bodog: Ministerul Sanatatii este pe cale sa rezolve problema cu vaccinul ROR

Ministerul Sanatatii a gasit o rezolvare la problema vaccinului ROR. Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a explicat, marti, ca a identificat un stoc de 300. 000 de doze care va asigura necesarul Romaniei.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Suntem pe cale sa rezolvam problema vaccinului ROR

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca ministerul este pe cale sa rezolve problema vaccinului ROR. Bodog a mai explicat ca s-a identificat un stoc de 300. 000 de doze care va asigura necesarul Romaniei pana la sfarsitul anului.

Jiru, MFP: Romania are nevoie de o finantare de 69 miliarde lei in 2017, adica 8,4% in PIB

Romania are nevoie de o finantare de 69 de miliarde de lei in acest an, echivalentul a 15 miliarde de euro, ceea ce reprezinta 8,4% in Produsul Intern Brut PIB), a declarat, ieri, Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), la conferinta Romania si OECD, perspective actuale si viitoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )