Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jiru, MFP: Romania are nevoie de o finantare de 69 miliarde lei in 2017, adica 8,4% in PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jiru, MFP: Romania are nevoie de o finantare de 69 miliarde lei in 2017, adica 8,4% in PIB

Romania are nevoie de o finantare de 69 de miliarde de lei in acest an, echivalentul a 15 miliarde de euro, ceea ce reprezinta 8,4% in Produsul Intern Brut PIB), a declarat, ieri, Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), la conferinta Romania si OECD, perspective actuale si viitoare. continuă pe Ziarul Bursa

Industria romaneasca are nevoie de 10.000 de roboti industriali pentru a ramane competitiva in Europa Centrala si de Est

Producatorii industriali din Romania au nevoie de investitii masive in automatizare si robotizare pentru a se adapta la actualele conditii, caracterizate de cresterea salariilor din sector, de lipsa relativa de personal calificat si necesitatea asimilarii in productie a produselor cu valoare adaugata ridicata, conform companiei Universal Robots.

Un tanar din Alba Iulia are nevoie de noi. Mobilizare pe retelele de socializare pentru salvarea sa. Victima a unui accident, barbatul are nevoie de donatori de sange

George Dragos Man, un tanar din Alba Iulia, are nevoie de ajutorul nostru. Tanarul a fost lovit pe trecerea de pietoni si are nevoie de donare de sange, potrivit Adevarul. Cunoscutii fac apel.

Liviu Dragnea, despre modificarea Legii privind numirea sefului Doi si-un sfert: PSD nu are nevoie de niciun serviciu secret, pentru ca le are pe toate. Este un partid iubit

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu are nevoie sa isi faca niciun serviciu secret, intrucat este un partid iubit cu un sediu foarte accesat. Precizarile vin in contextul in care, joi, seful statului a afirmat criticat modificarile la Legea privind numirea conducerii Directiei Generale de Protectie Interna DGPI).

Marea Britanie iese din UE, dar are nevoie de mai multi imigranti pentru a evita o catastrofa economica

Populatia imbatranita, deficitul de forta de munca si productivitatea scazuta inseamna ca Marea Britanie are nevoie de 200. 000 de imigranti pe an, dublu fata de tinta conservatorilor, pentru a putea evita consecintele unei catastrofe economice, arata un studiu al Global Future, potrivitGuardian.

Real Madrid invinge Celta Vigo, scor 4-1, si mai are nevoie de un singur punct pentru a castiga titlul in Spania

Formatia Real Madrid a invins, miercuri, in deplasare, echipa Celta Vigo, scor 4-1, intr-un meci restant din etapa a XXI-a si mai are nevoie de un singur punct pentru a castiga titlul in Spania. Pentru Real Madrid au marcat Cristiano Ronaldo '10 si '48, Benzema '70 si Kroos '88.

Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru tot anul 2017

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, la Falticeni, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, informeaza Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017, in cursul acestei saptamani fiind transmise in teritoriu alte 109. 000 de doze, potrivit Agerpres.

Florian Bodog: Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pentru acest an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca Romania are asigurat stocul de vaccin antirujeolic pana la sfarsitul lui 2017. in cursul acestei saptamani au fost tr.

Clubul miliardarilor din Romania are inca trei membri. Cine sunt acestia

In clubul miliardarilor din Romania au intrat, in 2016, reteaua de bricolaj Dedeman Bacau, cea mai mare companie antreprenoriala din tara, controlata de fratii Adrian si Dragos Paval, gr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )