Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, in asteptarea marelui cutremur. Raed Arafat, la Sinteza zilei: Este cel mai grav mesaj care poate fi dat unei populatii!

Antena3 Antena3,
Romania, in asteptarea marelui cutremur. Raed Arafat, la Sinteza zilei: Este cel mai grav mesaj care poate fi dat unei populatii!

Mihai Gadea si Mircea Badea te asteapta duminica seara, de la 22. 00, la o editie eveniment Sinteza zilei, la Antena 3. Dupa cutremurul de vineri noapte, seismologii avertizeaza ca vor fi si alte. continuă pe Antena3

Cat de pregatiti suntem in fata marelui cutremur? Aflati toate informatiile de la Raed Arafat, la Sinteza zilei, de la 22:00

Mihai Gadea si Mircea Badea te asteapta duminica seara, de la 22. 00, la o editie eveniment Sinteza zilei, la Antena 3. Dupa cutremurul de vineri noapte, seismologii avertizeaza ca vor fi si alte.

Ce avertisment facea Raed Arafat la inceputul lunii septembrie in legatura cu un posibil cutremur

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spunea la inceputul lunii septembrie ca oamenii care locuiesc in zonele seismice ar trebui sa aiba provizii de apa si mancare neperisabila pentru 3-4 zile, astfel incat.

Raed Arafat, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter: Cel mai important lucru este ca populatia sa fie pregatita, sa stie cum sa reactioneze. Asta poate salva cele mai multe vieti

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, considera ca interventia la cutremur nu apartine doar statului, Guvernului central, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), ci si omului de rand, comunitatii, autoritatilor locale si judetene.

Raed Arafat: increderea in institutiile statului trebuie pastrata si lupta impotriva consecintelor dezastrelor se face in echipa

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat afirma ca increderea in institutiile statului trebuie pastrata si ca lupta impotriva consecintelor dezastrelor este una ce se face in echipa, transmite Agerpres.

Cutremurul de sambata are replici in Guvernul Romaniei. Scandal monstru in Executiv: Seful corpului de control si-a sters postarea critica de pe Facebook dupa ce s-a suparat Raed Arafat

Seful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea, si-a sters de pe Facebook criticile la adresa institutiilor statului, care nu si-au facut treaba. El a sters comentariul dupa ce a primit o replica de la Raed Arafat, secretar de stat care raspunde de situatiile de urgenta.

Anuntul facut de Olivia Steer dupa participarea la Sinteza Zilei

Olivia Steer, cea mai cunoscuta activista antivaccin din Romania, a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei exact in ziua in care Ministerul Sanatatii a anuntat epidemie.

CNA a primit 45 de sesizari privind emisiunea Sinteza zilei de miercuri, in care a fost invitata Olivia Steer

Consiliul National al Audiovizualului a primit pana in prezent 45 de sesizari privind emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 in care Olivia Steer a facut o serie de afirmatii anti-vaccinare, sesizarile vizand faptul ca nu a existat si o opinie medicala, iar Mihai Gadea nu si-ar fi indeplinit rolul de moderator, dupa cum a explicat Monica Gubernat, membru CNA.

Olivia Steer, reclamata la CNA pentru afirmatiile neavizate de la Sinteza Zilei

Afirmatiile si acuzatiile Oliviei Steer din emisiunea Sinteza Zilei au fost reclamate de telespectatori catre Consiliul National al Audiovizualului CNA).

Raed Arafat: Interventia la cutremur nu este rezervata exclusiv statului. Fiecare om trebuie sa fie pregatit sa reactioneze

Ministerul Afacerilor Interne MAI), prin Departamentul Situatiilor de Urgenta DSU) si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), are mai multe campanii privind reactia in cazul unui cutremur, interventia nu este exclusiv a statului,.

Raed Arafat, dupa declaratiile date de seful Corpului de Control al premierului: Sincer, sunt ingrijorat. Nu am inteles acea afirmatie

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al premierului, a afirmat ca autoritatile sunt zero in cazul unui cutremur major si ca cetatenii nu ar trebui sa se bazeze pe institutiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.207 seconds )