Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania, campioana europeana! Tricolorii au reusit performanta pentru a patra oara consecutiv

Adevărul Adevărul,
Romania, campioana europeana! Tricolorii au reusit performanta pentru a patra oara consecutiv

Romania si-a adjudecat duminica titlul de campioana europeana la mini-fotbal, dupa ce a invins Croatia, cu scorul de 2-0. continuă pe Adevărul

Romania, campioana europeana la donatori in moarte cerebrala.

Romania este pe primul loc in Europa in privinta numarului de donatori in moarte cerebrala, in acest an fiind inregistrate peste 100 de astfel de cazuri, a anuntat, sambata, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal ICUTR) din Cluj-Napoca, Mihai Lucan, citat de Mediafax. Lucan a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la care a participat conducerea Agentiei Nationale de Transplant ANT), ca rezultatul este consecinta unei activitati de lunga durata. Asistam la un .

Romania e campioana europeana la donatori aflati in moarte cerebrala

Exista speranta si dupa moarte! O dovedesc zi de zi medicii de la Institutul de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca care au daruit dreptul la o viata noua pentru sute de pacienti aflati in suferinta.

Andorra - Romania 0-4/ Tricolorii, la mana rezultatelor

Romania a castigat, scor 4-0, partida disputata vineri in Andorra - preliminarii Campionatul Mondial de fotbal din 2014. Tot in Grupa D, s-au inregistrat rezultatele: Olanda - Ungaria 8-1 si Estonia - Turcia 0-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )