Libnet.ro
UNICEF

09:15

1 Romania. Cristi Mititelu, un functionar public din Capitala, finalist in concursul 1 Romania

Antena3 Antena3,
1 Romania. Cristi Mititelu, un functionar public din Capitala, finalist in concursul 1 Romania

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un. continuă pe Antena3

Care sunt spitalele din Capitala care au ramas fara apa calda si caldura. Ce se intampla cu pacientii

Apa calda este din nou o problema pentru Bucuresteni. Cea mai grava parte este ca acest lucru lipseste si in unele spitale din Capitala. Ce se intampa acum cu pacientii si care sunt solutiile de compromis pentru cele mai importante blocuri operatorii care au nevoie de caldura ? Spitale din Bucuresti fara apa calda Criza .

Cand se deschide Targul de Craciun din Capitala

Targul de Craciun din Capitala se deschide joi, in Piata Constitutiei, si tot atunci va fi aprins iluminatul festiv de sarbatorile de iarna. Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie,.

Subiectele zilei: Zeci de lucrari care incurca traficul din Capitala sunt verificate de politisti; Nou scandal in Franta: Armata, indignata de caricaturile din Charlie Hebdo despre soldatii ucisi in Mali; CTP: Imperialist american, cadea-ti-ar bomba in o

De Ziua Nationala ne distrugem istoria: azi au intrat cu buldozerul peste mai multe planoare istorice de la IAR Brasov. Povestea din spatele fotografiei cu copiii dusi cu caruta la scoala: pustii stau fara parinti, scoala nu-i ajuta cu microbuzul, iar unchiul se descurca cum poate.

Cand vine iarna in Romania! Ce pericole ne asteapta din cauza vortexului polar

Iarna pare sa se apropie cu pasi tot mai repezi de teritoriul Romaniei, pentru ca urmeaza schimbari majore de temperatura, la nivelul intregii tari. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca va exista si un val de aer polar, in weekendul ce urmeaza, dar si ca vor pica diverse forme de precipitatie, pe parcursul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )