Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania, discreditata la televiziunea de stat din Austria, dupa afirmatiile presedintelui Iohannis

Antena3 Antena3,
Romania, discreditata la televiziunea de stat din Austria, dupa afirmatiile presedintelui Iohannis

Postul public de televiziune austriac ORF 1 a difuzat un material privind preluarea de catre Romania a presedintiei rotative a Consiliului UE. Potrivit informatiilor prezentate de ORF, Romania nu este capabila. continuă pe Antena3

Scandalul INTERNATIONAL cu postliceale romanesti continua: Televiziunea publica din Suedia a desfasurat o ancheta despre asistente false din Romania

Televiziunea publica din Suedia a difuzat, miercuri, o ancheta care are in centru sau cazurile unor asistente medicale venite de la postliceale din Romania, cu diplome recunoscute de statul roman, dar fara.

in premiera. Cum a devenit Romania singurul stat din Europa care a platit teroristi pentru a-si ucide cetatenii

In tara noastra, o arata documentele, a fost contruita una dintre cele mai puternice si periculoase masinarii de distrugere a propriului popor: securitatea. Romania a devenit astfel singurul stat din Europa.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

VIDEO Ancheta a televiziunii de stat din Suedia: Asistenti medicali romni cu diplome eliberate de o scoala postliceala din Romnia, fara sa fi trecut pe la cursuri, lucreaza n spitale suedeze

Imaginati-va ca ar putea fi vanzatoare, zugravi, fermieri crescatori de pasari sau soferi de camion. Toti au un lucru in comun: oficial, sunt inregistrati ca asistenti medicali. Si mai au inca ceva in comun: toti au fentat autoritatile intr-un mod de care acestea nu si-au dat seama - asa incepe o ancheta a televiziunii de stat suedeze care dezvaluie ca, in ultimii ani, asistenti medicali romani care au o diploma eliberata de o scoala postliceala din Romania, fara sa fi trecut pe la cursuri, au ajuns sa isi echivaleze aceste diplome in Suedia si sa lucreze in spitale din tara scandinava.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

Corina Cretu, despre raportul MCV: Cred ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit despre rezolutia din PE si raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii. in primul rand PE a adoptat.

Reactia iubitei criminalului din Calarasi, dupa ce acesta si-a ucis familia adoptiva

Dan Alexandru, in varsta de 17 ani, si-a ucis familia dupa ce a consumat bauturi alcoolice. Acesta a omorat doi batrani si pe fiica lor de 58 de ani in locuinta lor din Calarasi. Tanarul si.

Prima reactie din PSD dupa demisiile din Parlament: Sa nu ne grabim. Se incearca tot felul de lucruri

Majoritatea parlamentara ramane PSD - ALDE, a afirmat miercuri liderul deputatilor social-democrati, Daniel Suciu, in contextul plecarii din partid a trei parlamentari. Au plecat din grupul parlamentar. Eu.

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )