Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a emis 7 alerte RAPEX pentru masti neconforme aflate pe piata, toate provenite din China

B1 B1,
Romania a emis 7 alerte RAPEX pentru masti neconforme aflate pe piata, toate provenite din China

Romania a emis, prin sistemul RAPEX, sapte alerte de masti neconforme aflate pe piata, toate provenite din China. Ele poarta marcajul CE, desi nu sunt certificate ca echipamente de protectie de catre un. continuă pe B1

Romania, 7 alerte pentru masti neconforme

Romania a emis, prin sistemul RAPEX, sapte alerte de masti neconforme aflate pe piata, provenite din.

Dezastru pe piata mastilor: Romania trimite sapte alerte catre UE pentru masti falsificate in China!

E haos pe piata mastilor, chiar in plina pandemie! Romania a emis, prin sistemul RAPEX, sapte alerte de masti neconforme aflate pe piata, provenite din China, care poarta marcajul CE, potrivit sistemului de alerta rapida pentru produse nealimentare al Comisiei Europene.

Alte 7 notificari ale Romaniei, privind masti neconforme de pe piata, au fost validate de Sistemul de alerta rapida al UE

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) anunta ca alte 7 notificari ale Romaniei, in ceea ce priveste alerte de masti neconforme de pe piata, au fost validate de Sistemul de alerta rapida pentru produse nealimentare al Uniunii Europene RAPEX. Pana in acest moment, nu mai putin de 12 alerte emise de ANPC, in numele tarii noastre, sunt prezente pe Sistemul de alerta rapida RAPEX. Astfel, Romania contribuie sustinut la eforturile unite ale UE de a avertiza consumatorul european cu privire la produsele periculoase care pot intra pe piata, a declarat Eduardt Cozminschi, Presedintele ANPC.

ANPC a transmis alte sapte alerte de masti neconforme in Sistemul de alerta rapida al UE. Care sunt mastile periculoase pentru sanatate

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) anunta ca alte sapte notificari ale Romaniei, in ceea ce priveste alerte de masti neconforme de pe piata au fost validate de Sistemul de alerta rapida pentru produse nealimentare al Uniunii Europene RAPEX.

ANPC a transmis alte sapte alerte de masti neconforme

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) anunta ca alte 7 notificari ale Romaniei, in ceea ce priveste alerte de masti neconforme de pe piata, au fost validate de Sistemul de alerta rapida pentru produse nealimentare al Uniunii Europene - RAPEX, conform unui comunicat de presa.

Virgil Popescu: Au fost peste 20 de milioane de masti neconforme, s-au dat amenzi de 18 milioane de lei. Am discutat cu ANPC sa inaintam dosarul catre Parchet Toate firmele romanesti producatoare respecta standardele (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca verificarile efectuate de inspectorii ANPC au scos la iveala peste 20 de milioane de masti neconforme, astfel ca au fost aplicate amenzi de 18 milioane de lei.

LUDOVIC ORBAN: Pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare se va asigura dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pentru toate persoanele aflate in carantina sau izolare, urmare a faptului ca sunt contacti ai unor bolnavi COVID, se va asigura dreptul de vot si acestia vor putea solicita urna mobila, subliniind ca Directiile de Sanatate Publica sunt obligate sa emita deciziile de carantinare sau izolare in acest sens.

Amenzi pentru comercializarea de masti neconforme in farmacii precum Help Net si Sensiblu

Unele dintre cele mai mari companii de retail din Romania, precum Lidl, Kaufland, Mega Image, Auchan, Altex, Profi, Dedeman, DM, mari lanturi farmaceutice, cum ar fi Sensiblu si Help Net, precum si benzinariile Lukoil Romania se afla pe lista companiilor amendate pentru comercializarea mastilor neconforme, se arata in raportul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), obtinut de AGERPRES.

Raport ANPC: Sanctiuni de 2,9 milioane de lei pentru vanzarea de masti neconforme Companiile amendate

Mari companii de retail din Romania, precum Lidl, Kaufland, Mega Image, Auchan, Altex, Profi, Dedeman, DM, lanturi farmaceutice, cum ar fi Sensiblu si Help Net, precum si benzinariile Lukoil Romania se afla pe.

Guvernul Orban, mai periculos decat COVID-19. PSD acuza Executivul ca a imbolnavit populatia cu masti neconforme

PSD intervine in scandalul mastilor neconforme si acuza guvernul liberal ca a permis ca piata autohtona sa fie inundata de produse necorespunzatoare, in ciuda faptului ca are la dispozitie organisme de omologare si de control al conformitatii materialelor sanitare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )