Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania este o formatie mediocra! Cine spune asta despre nationala noastra

Adevărul Adevărul,
Romania este o formatie mediocra! Cine spune asta despre nationala noastra

Romania va intalni Polonia vineri seara, de la ora 21. 45 TVR 1) in preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. continuă pe Adevărul

Simona Halep rupe tacerea! Jucatoarea noastra spune adevarul despre ea si Costa Sponte si dezvaluie cand se va marita

Simona Halep se bucura de vacanta pe care o petrece in Romania, incercand sa-si incarce bateriile pentru noul seozn competitional.

DEZASTRU. Romania este la coada Europei si la capitolul educatie: 42% din adolescentii romani sunt analfabeti functional. Numai in Albania situatia este atat de disperata

Romania se confrunta cu o adevarata catastrofa in domeniul educational. Modul in care a fost gandit sistemul scolar din perioada comunista, precum si reformele nereusite din ultimii ani au adus tara noastra pe ultimul loc in Uniunea Europeana in privinta calitatii educatiei, dupa cum arata o serie de evaluari internationale, inclusiv cele bazate pe testele PISA.

Povestea antreprenorului care a dat Australia pe Romania: este cea mai buna destinatie de investitii!

Andrew Prelea a venit pentru prima data in Romania imediat dupa Revolutie, ca sa isi viziteze originile, parintii sai fiind stabiliti de multi ani in Australia. A fost atras de acele vremuri fascinante si a vazut un potential urias, indiferent cat de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )