Libnet.ro
UNICEF

09:15

Romania va importa in vara mai multe gaze decat necesarul, pentru a evita facturi mai mari la iarna

Hotnews Hotnews,
 Romania va importa in vara mai multe gaze decat necesarul, pentru a evita facturi mai mari la iarna

Romania va importa mai multe gaze naturale in perioada verii, chiar daca necesarul ar putea fi acoperit din productia interna, pentru ca factura platita de consumatori sa nu creasca la iarna, cand gazele din Rusia sunt mai scumpe, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Sibiu: 30 de studenti din mai multe tari, la prima Scoala NATO din Romania

Un numar de 30 de studenti din mai multe tari participa, incepand de vineri, la prima Scoala NATO organizata la Sibiu de Euro Atlantic Diplomacy Society EADS), in cadrul intalnirilor urmand sa fie simulat.

Sansa pentru someri. Industria textila pune la bataie cele mai multe locuri de munca

Piata muncii devine tot mai flexibila in judet. Angajatorii au tot mai multe locuri de munca libere, o sansa in plus pentru someri. Pentru saptamana in curs, in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi sunt inregistrate 466 de slujbe.

Pe scurt: CNA vrea campanie sa incurajeze adolescentii sa bea bere fara alcool. Inform Media scoate la vanzare mai multe site-uri

CNA intentioneaza sa lanseze, in toamna, impreuna cu Asociatia Berarii Romaniei o campanie in scoli prin care sa incurajeze adolescentii sa bea bere fara alcool, in locul celei cu alcool. In mediul online, publisher-ul regional Inform Media intentioneaza sa vanda mai multe dintre site-urile pe care le detine, dupa cum anunta pe blogul sau Doru Panaitescu.

Giurgiu: 23 localitati au ramas fara curent electric, iar mai multe artere importante au fost blocate de copaci rupti de vijelie

In urma vijeliei de joi seara, in municipiul Giurgiu 23 de localitati au ramas fara curent electric si mai multe drumuri importante au fost blocate de copacii rupti, informeaza Agerpres. Un numar de.

Un pod rutier s-a prabusit in Washington: Mai multe persoane si masini au cazut in apa (VIDEO)

Un pod rutier interstatal s-a prabusit, joi, in statul Washington. Mai multe persoane si masini au cazut in apa, anunta purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, potrivit CNN. Deoarece podul de deasupra.

Romania are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, in GUINNESS WORLD RECORDS

Romania are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul gigant al Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. intins pe aproape 80. 000 de metri patrati, tricolorul oferit romanilor de Antena 3 i-a.

Romania are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, in Guinness World Records

Romania are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Avem un nou record mondial! Felicitari Romania. Felicitari Antena 3! a spus reprezentantul.

Medicii prescriu mai multe analgezice pentru femei decat pentru barbati

Indiferent de tipul de durere, de clasa sociala sau varsta, este mult mai probabil ca unei femei sa-i fie prescrise medicamente pentru alinarea durerii. Intr-un studiu publicat in Gaceta Sanitaria s-a constatat ca acest fenomen este influentat de inegalitatea sociala si economica intre sexe din regiunea in care se afla pacientul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )