Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un pod rutier s-a prabusit in Washington: Mai multe persoane si masini au cazut in apa (VIDEO)

B1 B1,
Un pod rutier s-a prabusit in Washington: Mai multe persoane si masini au cazut in apa (VIDEO)

Un pod rutier interstatal s-a prabusit, joi, in statul Washington. Mai multe persoane si masini au cazut in apa, anunta purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, potrivit CNN. Deoarece podul de deasupra. continuă pe B1

Un pod rutier s-a prabusit in statul Washington.

Un pod rutier peste raul Skagit, in statul Washington, s-a prabusit, a anuntat joi un purtator de cuvant al politiei rutiere din acest stat, relateaza CNN, potrivit Mediafax. Oameni si masini erau in apa, potrivit CNN. Podul se afla intr-o zona rurala, a declarat Mark Francis, purtatorul de cuvant. Oficialul a adaugat ca, din aceasta cauza, nu se asteapta la raniti sau pagube importante. Pentru moment, nu existau informatii in acest sens. Postul King 5 News, afiliat CNN, a transmis imagini .

Un pod rutier din Washington s-a prabusit. Masinile care il traversau au cazut in apa

Un pod rutier din statul american Washington s-a prabusit pe neasteptate, cu putin timp in urma, si cel putin trei masini au cazut in apa. Deocamdata nu se stie de ce a cedat podul si nici daca exista.

Vremea s-a racit brusc, iar vijeliile au pus stapanire pe mai multe zone din tara. in Harghita 12 sate au ramas fara curent electric

Mai multe zone din tara au fost lovite de vijelii de scurta durata, dupa ce vremea a inceput sa se raceasca brusc. La Braila, doua masini au fost avariate de un pom cazut peste ele, iar in judetul.

Sibiu: 30 de studenti din mai multe tari, la prima Scoala NATO din Romania

Un numar de 30 de studenti din mai multe tari participa, incepand de vineri, la prima Scoala NATO organizata la Sibiu de Euro Atlantic Diplomacy Society EADS), in cadrul intalnirilor urmand sa fie simulat.

Pe scurt: CNA vrea campanie sa incurajeze adolescentii sa bea bere fara alcool. Inform Media scoate la vanzare mai multe site-uri

CNA intentioneaza sa lanseze, in toamna, impreuna cu Asociatia Berarii Romaniei o campanie in scoli prin care sa incurajeze adolescentii sa bea bere fara alcool, in locul celei cu alcool. In mediul online, publisher-ul regional Inform Media intentioneaza sa vanda mai multe dintre site-urile pe care le detine, dupa cum anunta pe blogul sau Doru Panaitescu.

Giurgiu: 23 localitati au ramas fara curent electric, iar mai multe artere importante au fost blocate de copaci rupti de vijelie

In urma vijeliei de joi seara, in municipiul Giurgiu 23 de localitati au ramas fara curent electric si mai multe drumuri importante au fost blocate de copacii rupti, informeaza Agerpres. Un numar de.

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Hidrologi au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri mici, din sapte judete. Atentionarea a intrat in vigoare la ora 6. 00 si este valabila pana vineri la ora 14. Sunt vizate raurile din.

Cosmarul femeilor din Afganistan: Tot mai multe sunt aruncate in inchisori pentru crime morale

Din ce in ce mai multe femei afgane sunt aruncate in inchisori pentru crime morale, procentul indicand o crestere de pana la 50 la suta, in ultimele 18 luni, arata un raport al organizatiei nonguvernamentale.

Autoritatile americane ancheteaza Ericsson pentru dare de mita in mai multe tari, inclusiv Romania

Comisia de Valori Mobiliare si Schimburi din Statele Unite ale Americii a demarat o ancheta in ceea ce priveste sistemul de comisioane utilizat in anii 1990 de compania Ericsson pentru a castiga mai multe contracte. Una dintre tarile in care a folosit acel sistem este si Romania.

SUA: Un pod rutier din Washington s-a prabusit

Un pod de pe o autostrada din statul Washington s-a prabusit, ieri, iar masinile si oamenii de pe pod au cazut in apa, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )