Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sibiu: 30 de studenti din mai multe tari, la prima Scoala NATO din Romania

Antena3 Antena3,
Sibiu: 30 de studenti din mai multe tari, la prima Scoala NATO din Romania

Un numar de 30 de studenti din mai multe tari participa, incepand de vineri, la prima Scoala NATO organizata la Sibiu de Euro Atlantic Diplomacy Society EADS), in cadrul intalnirilor urmand sa fie simulat. continuă pe Antena3

Autoritatile americane ancheteaza Ericsson pentru dare de mita in mai multe tari, inclusiv Romania

Comisia de Valori Mobiliare si Schimburi din Statele Unite ale Americii a demarat o ancheta in ceea ce priveste sistemul de comisioane utilizat in anii 1990 de compania Ericsson pentru a castiga mai multe contracte. Una dintre tarile in care a folosit acel sistem este si Romania.

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Hidrologi au instituit cod galben de inundatii pe mai multe rauri mici, din sapte judete. Atentionarea a intrat in vigoare la ora 6. 00 si este valabila pana vineri la ora 14. Sunt vizate raurile din.

Grindina a distrus culturi agricole din mai multe localitati din nordul tarii

Sute de hectare de culturi agricole din raionul Rascani au fost compromise de ploaia cu grindina din seara zilei de 20 mai. in doua localitati din raionul Donduseni vantul puternic a distrus partial acoperisurile mai multor case.

Pe scurt: CNA vrea campanie sa incurajeze adolescentii sa bea bere fara alcool. Inform Media scoate la vanzare mai multe site-uri

CNA intentioneaza sa lanseze, in toamna, impreuna cu Asociatia Berarii Romaniei o campanie in scoli prin care sa incurajeze adolescentii sa bea bere fara alcool, in locul celei cu alcool. In mediul online, publisher-ul regional Inform Media intentioneaza sa vanda mai multe dintre site-urile pe care le detine, dupa cum anunta pe blogul sau Doru Panaitescu.

Giurgiu: 23 localitati au ramas fara curent electric, iar mai multe artere importante au fost blocate de copaci rupti de vijelie

In urma vijeliei de joi seara, in municipiul Giurgiu 23 de localitati au ramas fara curent electric si mai multe drumuri importante au fost blocate de copacii rupti, informeaza Agerpres. Un numar de.

Un pod rutier s-a prabusit in Washington: Mai multe persoane si masini au cazut in apa (VIDEO)

Un pod rutier interstatal s-a prabusit, joi, in statul Washington. Mai multe persoane si masini au cazut in apa, anunta purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, potrivit CNN. Deoarece podul de deasupra.

Cosmarul femeilor din Afganistan: Tot mai multe sunt aruncate in inchisori pentru crime morale

Din ce in ce mai multe femei afgane sunt aruncate in inchisori pentru crime morale, procentul indicand o crestere de pana la 50 la suta, in ultimele 18 luni, arata un raport al organizatiei nonguvernamentale.

Vremea s-a racit brusc, iar vijeliile au pus stapanire pe mai multe zone din tara. in Harghita 12 sate au ramas fara curent electric

Mai multe zone din tara au fost lovite de vijelii de scurta durata, dupa ce vremea a inceput sa se raceasca brusc. La Braila, doua masini au fost avariate de un pom cazut peste ele, iar in judetul.

Ponta: Cifra celor 10.000 de disponibilizati poate fi exagerata, dar pot fi si mai multe ...

Pemierul Victor Ponta spune ca cifra estimata a celor 10. 000 de angajati care vor fi disponibilizati din companiile de stat in 2013-2018 poate fi exagerata, iar numarul acestor persoane sa fie pana la urma mai mic, dar in acelasi timp este posibil ca cifra finala a disponibilizatilor sa fie chiar mai mare, potrivit Mediafax. In primul rand, era o reglementare legala care a expirat la 31 decembrie 2012, care da dreptul unor companii de stat sa dea salarii compensatorii,. Adica, nu sa .

VIDEO Un scuterist face mai multe accidente si sfarseste intr-o gaura

Imaginile de mai jos arata ce sa nu faci cu un scooter, dar sunt si amuzante. Un scuterist se loveste de un camion, scoate vehiculul, loveste si trece de un gard pentru ca apoi sa sara in ditamai gaura. Actiunea s-a petrecut in China, nu a fost nimeni ranit grav.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )