Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania incepe Campionatul Mondial in forta. Victorie la scor cu Tunisia

Online Sport Online Sport,
Romania incepe Campionatul Mondial in forta. Victorie la scor cu Tunisia

Start lansat pentru echipa nationala de handbal feminin a Romaniei la turneul final al Campionatului Mondial din Serbia. continuă pe Online Sport

LIVE Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Onlinesport. ro incepe sambata seara de la ora 20:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia este partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

HANDBAL Romania - Tunisia: 27-17. Tricolorele au debutat cu o victorie la Campionatul Mondial

Romania a castigat sambata primul meci din Campionatul Mondial din Serbia, impotriva Tunisiei, pe care a invins-o cu scorul de 27-17.

Azi LIVE Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin (19:15)

Onlinesport. ro incepe sambata seara de la ora 19:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia este partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

Azi LIVE Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin (20:15)

Onlinesport. ro incepe sambata seara de la ora 20:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia este partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

MINUT cu MINUT Romania - Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Onlinesport. ro a inceputsambata seara de la ora 20:15 seria meciurilor live text de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Romania - Tunisia a fost partida de debut a tricolorelor in Grupa D.

LIVETEXT Romania - Tunisia. Tricolorele au debutat la Campionatul Mondial de Handbal

Romania disputa sambata primul meci din Campionatul Mondial din Serbia, impotriva Tunisie, partida fiind disponibila incepand cu ora 20. 15 LIVETEXT pe adevarul. ro.

Romania debuteaza in aceasta seara la Campionatul Mondial de Handbal Feminin.

Nationala feminina de handbal a Romaniei debuteaza sambata seara ora 20. 15, in direct la Dolce Sport 1) la Campionatul Mondial, competitie care se desfasoara in Serbia. Romania intalneste in primul meci Tunisia. Partidele din grupa D se disputa la Spens Sports Center din Novi Sad. Din grupa tricolorelor mai fac parte Ungaria, Germania, Cehia, Tunisia si Australia.

CM Handbal (f) Cristian Gatu: Ar fi bine ca Romania sa fie in primele opt la Campionatul Mondial din Serbia

Romania va participa incepand de pe 6 decembrie) la Campionatul Mondial de handbal feminin, iar Cristian Gatu presedintele FRH) a stabilit obiectivul echipei pentru competitia gazduita de Serbia. Ar fi bine sa fim in primele opt.

CAMPIONATUL MONDIAL de handbal feminin: Romania a invins Tunisia, scor 27-17

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, sambata, la Novi Sad, reprezentativa similara a Tunisiei, cu scorul de 27-17 15-8), in meciul de debut din grupa D a CAMPIONATULUI MONDIAL din Serbia,.

INTERVIU Gheorghe Tadici despre obiectivul Romaniei la Campionatul Mondial de handbal feminin

Antrenorul spune ca Romania abordeaza Mondialul de handbal feminin avand ca obiectiv locurile 1-8. in realitate, sperantele la podium sunt mici, mai ales ca vedeta Cristina Neagu nu e in forma maxima.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )