Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania e in pericol? Ce spune Traian Basescu despre aminintarile lui Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
Romania e in pericol? Ce spune Traian Basescu despre aminintarile lui Vladimir Putin

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, considera ca amenintarile pe care presedintele rus Vladimir Putin le-a lansat vinerea trecuta la adresa Romaniei sunt. continuă pe Antena3

Traian Basescu, declaratii incendiare: Raluca Pruna e rau intentionata. Lucreaza la comanda... Categoric cineva este deasupra ministrului justitiei (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent in emisiunea X Press de la postul de televiziune B1 TV, acolo unde a vorbit cu moderatorul emisiunii despre mai multe subiecte. Se pare ca, printre subiectele discutate a fost si fa.

Traian Basescu: Romania este tinta unui razboi hibrid

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a facut o analiza a incidentelor privind Hexi Pharma, moartea afaceristului Dan Condrea si acuza ca autoritatile de la Moscova au ca scop demoralizarea si demobilizarea populatiei Romaniei prin propaganda.

Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

Traian Basescu se declara indignat de cele prezentate la televiziunile din Romania, acesta spunand ca totul face parte din propaganda rusa care tinteste tara noastra. Fostul sef al statului a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )