Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania plateste 7 mil. lei pentru promovarea brandului turistic.

România Liberă România Liberă,
Romania plateste 7 mil. lei pentru promovarea brandului turistic.

Autoritatea Nationala pentru Turism a atribuit in acest an mai multe contracte de promovare a brandului turistic al Romaniei, in valoare totala de 6,9 milioane lei fara TVA, la diverse evenimente, printre care concertul Tom Jones, festivaluri, raliuri, sau prin intermediul pilotului Mihai Marinescu, informeaza Mediafax. Datele au fost centralizate pe baza anunturilor de atribuire publicate de ANT pe site-ul de achizitii publice www. e-licitatie. ro. Contractele au fost atribuite prin negociere, . continuă pe România Liberă

Oficialii BNR platesc 10 mil. lei pentru cazari hoteliere si transporturi aeriene

BNR vrea sa contracteze servicii de transport aerian si de rezervare a cazarii interne si externe, precum si de emitere a voucherelor de cazare, cu o valoare totala estimata la 10,6 milioane lei, fara TVA.

Afacerile Farmec trec pragul de 100 mil. lei la 9 luni

Producatorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a raportat in primele 9 luni ale acestui an o cifra de afaceri de 105 mil. lei, in crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, anunta compania.

Ministrul Apararii: Romania va cheltui 40 de milioane lei pentru baza de la Deveselu pana la operationalizarea ei

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat luni la Deveselu ca valoarea cheltuielilor pe care le va derula partea romana pentru baza militara pana la operationalizarea acesteia se ridica la.

UPDATE Pro TV - amendat cu 20.000 de lei pentru o stire cu detalii sinistre despre un tata care si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis. Antena 1 - amendata cu 10.000 pentru beneficiile sexului, iar Realitatea TV - cu 30.000 pentru mortul viu de la Pungest

CNA a amendat, marti, postul Pro TV cu 20. 000 de lei pentru ca, intr-o emisiune de stiri din luna august, a difuzat o stire in care era prezentat cu multe detalii cazul unui tata care si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis. Membrii Consiliului au considerat ca stirea respectiva a incalcat reglementarile audiovizuale referitoare la protectia minorilor si interdictia de a prezenta descrieri ale unor sinucideri sau omucideri in timpul zilei. UPDATE Tot in sedinta de marti, Antena 1 a fost amendata cu 10. 000 pentru un material despre beneficiile sexului, ilustrat nepotrivit pentru ora 20. 00 la care a fost difuzat. Iar Realitatea TV a primit o amenda de 30. 000 de lei pentru faptul ca a prezentat o stire falsa despre moartea unui om la Pungesti.

Pro TV - amendat cu 20.000 de lei pentru o stire cu detalii sinistre despre un tata care si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis

CNA a amendat, marti, postul Pro TV cu 20. 000 de lei pentru ca, intr-o emisiune de stiri din luna august, a difuzat o stire in care era prezentat cu multe detalii cazul unui tata care si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis. Membrii Consiliului au considerat ca stirea respectiva a incalcat reglementarile audiovizuale referitoare la protectia minorilor si interdictia de a prezenta descrieri ale unor sinucideri sau omucideri in timpul zilei.

Contracte de 7 milioane de lei pentru promovarea brandului turistic al Romaniei, la festivaluri sau la concertul lui Tom Jones

Autoritatea Nationala pentru Turism a atribuit in acest an mai multe contracte de promovare a brandului turistic al Romaniei, in valoare totala de 6,9 milioane lei fara TVA, la diverse evenimente, printre care concertul Tom Jones, festivaluri, raliuri, sau prin intermediul pilotului de raliu Mihai Marinescu.

Finantele reusesc sa se imprumute mai ieftin: 500 mil. lei la dobanda 4,45%

Ministerul Finantelor Publice a atras 500 de milioane de lei, exact cat si-a propus, prin vanzare de obligatiuni pe cinci ani, la un cost mediu de 4,45% pe an, in scadere fata de randamentul mediu acceptat in septembrie pentru aceeasi maturitate, de.

Seful de la Centrul pentru promovarea Culturii Bihor, retinut de DNA.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Oradea efectueaza cercetari penale fata de Dumitru Adrian Dume, director general manager al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial. Din ordonanta de retinere intocmita de .

Seful Centrului pentru Promovarea Culturii Traditionale Bihor, retinut de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Oradea il cerceteaza penal pe Dumitru Adrian Dume, director general manager al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

E-Boda lanseaza o tableta de 400 de lei pentru utilizatorii incepatori.

Compania romaneasca E-Boda lanseaza o noua tableta de dimensiuni reduse pentru utilizatorii incepatori cu buget limitat. Tableta Impresspeed E350 Dual Core asigura nevoile minime de comunicare ale utilizatorilor, la un pret de 400 de lei. Impresspeed E350 Dual Core are un ecran de 7 inch, este dotata cu un procesor Rockchip RK3168 Cortex A9 Dual Core de 1. 5 GHz si un procesor grafic PowerVR SGX540, dispune de o memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4. 2, astfel incat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )