Libnet.ro
UNICEF

22:16

Contracte de 7 milioane de lei pentru promovarea brandului turistic al Romaniei, la festivaluri sau la concertul lui Tom Jones

Adevărul Adevărul,
Contracte de 7 milioane de lei pentru promovarea brandului turistic al Romaniei, la festivaluri sau la concertul lui Tom Jones

Autoritatea Nationala pentru Turism a atribuit in acest an mai multe contracte de promovare a brandului turistic al Romaniei, in valoare totala de 6,9 milioane lei fara TVA, la diverse evenimente, printre care concertul Tom Jones, festivaluri, raliuri, sau prin intermediul pilotului de raliu Mihai Marinescu. continuă pe Adevărul

Romania plateste 7 mil. lei pentru promovarea brandului turistic.

Autoritatea Nationala pentru Turism a atribuit in acest an mai multe contracte de promovare a brandului turistic al Romaniei, in valoare totala de 6,9 milioane lei fara TVA, la diverse evenimente, printre care concertul Tom Jones, festivaluri, raliuri, sau prin intermediul pilotului Mihai Marinescu, informeaza Mediafax. Datele au fost centralizate pe baza anunturilor de atribuire publicate de ANT pe site-ul de achizitii publice www. e-licitatie. ro. Contractele au fost atribuite prin negociere, .

Ministrul Apararii: Romania va cheltui 40 de milioane lei pentru baza de la Deveselu pana la operationalizarea ei

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat luni la Deveselu ca valoarea cheltuielilor pe care le va derula partea romana pentru baza militara pana la operationalizarea acesteia se ridica la.

Oprescu mai vrea peste sapte milioane de lei pentru renovarea Hanului Gabroveni

Un proiect de hotarare ce se va afla pe masa consilierilor generali in sedinta de joi, 31 octombrie, propune o suplimentare a bugetului pentru renovarea Hanului Gabroveni, monument cultural din Centrul Istoric aflat in plin santier de consolidare. Oprescu cere circa 1,6 milioane de euro peste 7 milioane de lei) pentru proiect.

Largirea strazii Fabrica de Glucoza: Primaria Capitalei va plati 28 milioane de euro pentru exproprieri terenurilor necesare. Vezi cine sunt principalii beneficiari

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati circa 28 de milioane de euro125,7 milioane lei) pentru exproprierea terenurilor 43. 277 mp) si cladirilor necesare largirii strazii Fabrica de Glucoza intre Calea Floreasca si Soseaua Petricani, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General care va fi discutat joi. In total vor fi expropriate 42 de proprietati de pe partea dreapta a strazii, cum mergi spre Petricani. Proprietarul care va cea mai mare despagubire este omul de afaceri iranian Sohi Manochehr Saadati, care va primi 42,2 milioane lei pentru 8. 796 metri patrati. Avocata Tanti Virginica Dumitrescu si Ciorobea Adrian vor primi pentru 19. 503 metri patrati de teren o despagubire de 41,4 milioane lei. Printre cei care vor primi despagubiri se numara si Editura Adevarul, care va primi despagubire 10, 6 milioane lei pentru 2375 mp de teren si constructii. Vezi cat plateste Primaria Capitalei pentru un teren pe care l-a dat in 2005, in compensare, avocatei Tanti Virginica Dumitrescu pentru unul de fundul lacului Plumbuita.

Ministerul Transporturilor majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita obligatiile fiscale si va stinge o datorie de 92 milioane lei catre E. ON Gaz Distributie, scrie Mediafax.

Transporturile majoreaza cu 400 milioane lei capitalul CFR Calatori, pentru a stinge datorii catre CFR SA

Ministerul Transporturilor va majora cu 400 milioane lei capitalul social al CFR Calatori, bani destinati platii tarifului de utilizare a infrastructurii catre CFR SA, iar aceasta companie isi va achita.

Lichiditate de circa 34,1 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 34,1 milioane lei circa 7,68 milioane euro).

Veniturile SIF Oltenia au urcat la 262 milioane lei

Veniturile SIF5 Oltenia au urcat de 2,5 ori in primele noua luni, la aproape 262 milioane lei 59,4 milioane euro), evolutia fiind sustinuta in principal de vanzarea unor pachete de actiuni Banca Transilvania TLV) si BRD BRD).

Lichiditate de circa 9,35 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9,35 milioane lei circa 2,1 milioane euro).

Cifra de afaceri a grupului Agricola Bacau a stagnat in primele noua luni la 447 milioane lei

Grupul Agricola Bacau a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 447 milioane lei, similara cu cea din aceeasi perioada a anului trecut, presedintele companiei, Grigore Horoi, explicand situatia prin necorelarile dintre preturile resurselor si cele ale produselor la raft.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )