Libnet.ro
UNICEF

20:00

Seful de la Centrul pentru promovarea Culturii Bihor, retinut de DNA.

România Liberă România Liberă,
Seful de la Centrul pentru promovarea Culturii Bihor, retinut de DNA.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Oradea efectueaza cercetari penale fata de Dumitru Adrian Dume, director general manager al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial. Din ordonanta de retinere intocmita de . continuă pe România Liberă

Seful Centrului pentru Promovarea Culturii Traditionale Bihor, retinut de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Oradea il cerceteaza penal pe Dumitru Adrian Dume, director general manager al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Adrian Dume, seful Centrului pentru Promovarea Culturii Traditionale Bihor, retinut de DNA pentru abuz in serviciu

Directorul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, liberalul Adrian Dume, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie Oradea, pentru abuz in serviciu.

Romania plateste 7 mil. lei pentru promovarea brandului turistic.

Autoritatea Nationala pentru Turism a atribuit in acest an mai multe contracte de promovare a brandului turistic al Romaniei, in valoare totala de 6,9 milioane lei fara TVA, la diverse evenimente, printre care concertul Tom Jones, festivaluri, raliuri, sau prin intermediul pilotului Mihai Marinescu, informeaza Mediafax. Datele au fost centralizate pe baza anunturilor de atribuire publicate de ANT pe site-ul de achizitii publice www. e-licitatie. ro. Contractele au fost atribuite prin negociere, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )