Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afacerile Farmec trec pragul de 100 mil. lei la 9 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile Farmec trec pragul de 100 mil. lei la 9 luni

Producatorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a raportat in primele 9 luni ale acestui an o cifra de afaceri de 105 mil. lei, in crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, anunta compania. continuă pe Wall-Street Ro

Afacerile Farmec au crescut cu 16% in primele noua luni

Farmec Cluj-Napoca a inregistrat o cifra de afaceri de 105 de milioane lei dupa primele noua luni ale anului, in crestere cu aproximativ 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Romania plateste 7 mil. lei pentru promovarea brandului turistic.

Autoritatea Nationala pentru Turism a atribuit in acest an mai multe contracte de promovare a brandului turistic al Romaniei, in valoare totala de 6,9 milioane lei fara TVA, la diverse evenimente, printre care concertul Tom Jones, festivaluri, raliuri, sau prin intermediul pilotului Mihai Marinescu, informeaza Mediafax. Datele au fost centralizate pe baza anunturilor de atribuire publicate de ANT pe site-ul de achizitii publice www. e-licitatie. ro. Contractele au fost atribuite prin negociere, .

Oficialii BNR platesc 10 mil. lei pentru cazari hoteliere si transporturi aeriene

BNR vrea sa contracteze servicii de transport aerian si de rezervare a cazarii interne si externe, precum si de emitere a voucherelor de cazare, cu o valoare totala estimata la 10,6 milioane lei, fara TVA.

Finantele reusesc sa se imprumute mai ieftin: 500 mil. lei la dobanda 4,45%

Ministerul Finantelor Publice a atras 500 de milioane de lei, exact cat si-a propus, prin vanzare de obligatiuni pe cinci ani, la un cost mediu de 4,45% pe an, in scadere fata de randamentul mediu acceptat in septembrie pentru aceeasi maturitate, de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )