Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania printre statele UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Antena3 Antena3,
Romania printre statele UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Danemarca este singura tara din Uniunea Europeana exportator net de energie in 2012, insa Romania se numara printre statele membre UE cel mai putin dependente de importurile de energie 23%), o dependenta. continuă pe Antena3

Romanii europenii cel mai putin activi cultural.

Datele ultimului Barometru european in sfera culturii, realizat in 2013, arata ca numai 21% din romani au vizitat un muzeu sau o galerie de arta in cursului anului trecut, cu 6% mai putin decat o faceau in urma cu 5 ani. Romanii sunt in general europenii cel mai putin activi in sfera culturii. Numai 7% din romani sunt activi si foarte activi cultural, fata de media europeana de 18%. Motivul principal pe care romanii l-au invocat cu privire la neparticiparea la activitati culturale in general, .

FMI: Romania, printre statele in care bancile au redus finantarea cu peste 10% din PIB din 2009 incoace

Romania se afla printre statele care au suferit o reducere a finantarii bancare de peste 10% din Produsul Intern Brut PIB) de la finele lui 2009, alaturi de Ungaria, Slovenia, Croatia, Letonia, Lituania, Bulgaria si Ucraina, potrivit unui raport al Fondului Monetar International FMI), care se bazeaza pe statisticile Bancii Reglementelor Internationale BIS).

Basescu, despre raportul MCV: Toate institutiile au facut progrese, mai putin Parlamentul.

Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca raportul Schengen pentru Romania este unul bun pentru majoritatea institutiilor statului, mai putin pentru Parlament. Am discutat si cu Barosso si cu Van Rompuy. A fost ministrul olandez de externe aici. Sper ca Ponta si ministrul de externe au reusit sa explice. Citeste si: Basescu: Voiculescu este stapanul lui Victor Viorel Ponta Inainte de raportul MCV am discutat cu Van Rompuy si am solicitat expres ca .

Bobul aduce cel mai bun rezultat pentru Romania la Jocurile Olimpice

Nicolae Istrate si Florin Craciun, cei doi sportivi care au format echipajul de bob doua persoane al Romaniei in competitia olimpica de la Soci, au adus luni cel mai bun rezultat pentru delegatia tricolora la Jocurile Olimpice de iarna din acest an.

Romania, cel mai bun ritm de crestere din ultimii cinci ani

O crestere cu 5% a Produsului Intern Brut PIB) in zilele noastre este asociata mai degraba celor mai performante economii emergente din Asia si Africa decat cresterii lente inregistrate in randul tarilor Uniunii Europene, dar tara noastra a produs o surpriza cu ritmul sau de crestere in al patrulea trimestru din anul trecut, cel mai bun ritm din ultimii cinci ani, este de parere ziaristul britanic Andrew MacDowall, intr-un articol publicat ieri pe blogul Beyond Brics, afiliat Financial Times.

Un singaporez student la Iasi, ar putea fi cel mai batran absolvent de Medicina.

Atomic Leow este din Singapore, are 63 de ani, e profesor, doctor in inginerie agricola, si a venit in Romania pentru a-si implini visul de a deveni medic. Acum e student in anul V la Medicina, la Iasi, si ar putea intra in Cartea Recordurilor drept cel mai in varsta absolvent de Medicina din lume, relateaza Mediafax. E inalt, merge apasat si isi poarta stetoscopul aproape in permanenta intr-o geanta sport negra. Doctor in inginerie agricola, cadru didactic si cercetator la o politehnica din .

Femeile dorm mai putin decat barbatii, desi petrec mai multa vreme in pat

Femeile sunt inclinate sa petreaca mai mult timp in pat, desi dorm mai putin comparativ cu barbatii, conform unui nou studiu.

Pretul aurului a trecut de 1.300 dolari uncia - cel mai ridicat nivel din noiembrie

Pretul futures al aurului a urcat, vineri, pe pietele externe, iar pe intreaga saptamana trecuta a inregistrat cel mai important avans din octombrie pana in prezent, pe fondul unor date sub astepari privind economia SUA, care au alimentat cererea de plasamente sigure.

Cel mai mare display comercial din lumea Ultra HD vine de la LG

Deoarece este nevoie si de panouri promotionale sau de reclama, nu doar de TV-uri impozante, LG a anuntat cel mai mare display Ultra HD. Dezvaluit deja de ceva timp in stadiu de proiect, cel mai mare display pentru spatii comerciale tocmai a fost anuntat disponibil, de oficiali LG Electronics SUA. Acest mastodont are o diagonala de 105 inci si a fost vazut pentru prima data la expozitia Digital Signage Expo 2014. Display-ul folosit in acest monitor este de tip LED [].

Danube Delta Rally, cel mai bun raliu al anului 2013.

In plina pregatire a celei de-a XV-a editii, Danube Delta Rally a fost premiat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv FRAS) in cadrul Galei Campionilor, care a avut loc sambata, 15 februarie, la Palatul Stirbey din Buftea. Danube Delta Rally a fost declarat cel mai bun raliu din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2013, iar editia de anul acesta, a cincisprezecea din istoria evenimentului, candideaza la European Rally Trophy, acordat de Federation Internationale .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )