Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania ar putea avea 2 milioane de turisti in 2021, cu ajutorul Diasporei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania ar putea avea 2 milioane de turisti in 2021, cu ajutorul Diasporei

RePatriot, cu sustinerea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni si Administratiei Prezidentiale, a lansat proiectul RePatriot Turism, o actiune comuna de sprijin si promovare a turismului. continuă pe Wall-Street Ro

Monolitul suprem a aparut in Columbia. Ce putere magica spun oamenii ca ar putea avea

Spre deosebire de ceilalti monoliti care au aparut in ultima vreme in mai multe locuri de pe glob, monolitul care a aparut acum in Columbia este auriu si este considerat a fi cel care i-ar putea activa si pe cei din Insula Wight, California, Pennsylvania, New Mexico, Joshua Tree, Romania si Olanda. Monolitul suprem a .

Rares Bogdan: Executivul va fi format din PNL, USR-PLUS si UDMR Vom putea avea un guvern pana la Craciun

Noul guvern va fi format din PNL, USR-PLUS si UDMR, pentru ca PMP nu a atins pragul electoral pentru a intra in parlament, a declarat marti prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan. El a spus ca noul executiv ar putea fi investit pana la Craciun.

MINISTRUL ECONOMIEI: Romania va avea libertatea sa aleaga cum va atinge tintele de mediu pana in 2030

Uniunea Europeana va tine cont de specificul energetic al fiecarei tari, iar Romania va avea libertatea sa aleaga cum va atinge tintele de mediu pana in 2030, a scris ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, pe Facebook.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )