Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania S-A CALIFICAT in semifinalele Campionatului Mondial de handbal

România Liberă România Liberă,
Romania S-A CALIFICAT in semifinalele Campionatului Mondial de handbal

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca, dupa ce a invins, miercuri, la Herning, cu scorul de 31-30 dupa prelungiri, reprezentativa tarii gazda, transmite Mediafax. in penultimul act al competitiei, Romania va infrunta Norvegia. continuă pe România Liberă

LIVE Romania - Norvegia in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin (vineri, 21:45)

Romania va intalni Norvegia, vineri seara de la ora 21:45, in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

Reactii dupa calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial. Cristina Neagu plateste polite: Sa le fie rusine

Romania a tinut piept Danemarcei si, dupa doua reprize de prelungiri, s-a impus la un gol diferenta, scor 31-30, calificandu-se in semifinalele Campionatului Mondial.

Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

Cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale Campionatul Mondial, Cristina Neagu, a multumit fanilor romani pentru sustinere si le-a adus critici celor care au criticat nationala.

VIDEO Barcelona a invins echipa Guangzhou si s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor

Formatia FC Barcelona s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor, dupa ce a invins, joi, la Yokohama, cu scorul de 3-0, echipa Guangzhou Evergrande, intr-un meci din semifinale, in care toate cele trei goluri au fost marcate de Luis Suarez, informeaza Mediafax.

Romania este pentru a noua oara intre primele patru echipe ale lumii la handbal feminin. Bilantul de pana acum

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial, dupa ce a trecut de Danemarca cu 31-30 dupa prelungiri.

Romania bate Danemarca si se califica in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei infrunta in aceasta seara Danemarca, echipa gazda, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial. Cu putin timp inainte de startul partidei Romania - Danemarca,.

VIDEO CM Handbal (f) Romania - Danemarca 31-30/ Tricolorele, in semifinale dupa o victorie interzisa cardiacilor - Cristina Neagu, ce jucatoare!

Cu greu iti poti gasi cuvintele dupa un asemenea meci de infarct. Romania a condus in permanenta Danemarca, insa dupa cele 60 de minute regulamentare scorul a fost egal, 27-27. Trebuie mentionat insa faptul ca in ultima secunda am ratat o lovitura de la sapte metri prin Cristina Neagu. In prelungiri, fetele lui Tomas Ryde si-au pastrat nervii tari si au reusit sa se impuna la ultima faza. Toate fetele merita felicitate pentru modul exemplar in care si-au aparat sansele, insa nu putem sa trecem cu vederea paradele Paulei Ungureanu si mai ales evolutia senzationala a Cristinei Neagu 15 goluri - a fost desemnata jucatoarea partidei). Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, acolo unde va intalni Norvegia.

Jos palaria pentru surorile Bonaventura! Un arbitraj ca la carte de corect

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, cu 31-30, dupa prelungiri contra echipei gazda Danemarca dar, dincolo de daruirea jucatoarelor noastre, a contat si arbitrajul corect al celor doua surori Bonaventura.

CM Handbal (f): Surpriza mare - Polonia, in semifinale dupa 21-20 cu Rusia

Polonia s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, dupa o partida interzisa cardiacilor cu Rusia, scor 21-20. In penultimul act al competitiei a ajuns si Olanda: 28-25 cu Franta, dupa un alt meci cu o invingatoare neasteptata.

Romania-Norvegia. Atac devastator la Cristina Neagu

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial, dar Gheorghe Tadici continua razboiul de la distanta cu Cristina Neagu, dupa ce golgheterul echipei noastre le-a transmis sa le fie rusine celor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )