Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a solicitat sprijin pentru intarirea securitatii la Marea Neagra

România Liberă România Liberă,
Romania a solicitat sprijin pentru intarirea securitatii la Marea Neagra

Unul dintre momentele cele mai importante ale vizitei premierului Dacian Ciolos in SUA l-a constituit intalnirea cu vicepresedintele american, Joseph Biden, care a avut loc la Casa Alba si a durat de doua ori mai mult decat fusese prevazut, anume o ora si zece minute. continuă pe România Liberă

Rusia organizeaza licitatii pentru modernizarea artileriei de la Marea Neagra

Ministerul rus al Apararii a lansat licitatii pentru adjudecarea unui contract in vederea repararii si modernizarii sistemului de artilerie de la Marea Neagra adiacent Peninsulei ucrainene Crimeea, ocupata de Moscova, potrivit agentiilor ruse,.

Dacian Ciolos: Am obtinut sprijinul SUA privind intarirea cooperarii militare la Marea Neagra

In contextul summitului NATO de la Varsovia, am solicitat si am obtinut sprijinul SUA si am obtinut promisiunea ca vom fi sustinuti pentru intarirea cooperarii la Marea Neagra, cooperare.

Dacian Ciolos, intalnire cu Joe Biden la Casa Alba: Am obtinut sprijunul SUA pentru intarirea cooperarii militare (VIDEO)

Romania cere Statelor Unite intarirea cooperarii militare in Marea Neagra. Declaratiile au fost facute de premierul Dacian Ciolos dupa intalnirea pe care a avut-o la Washington cu.

Dacian Ciolos va discuta cu Joe Biden despre oportunitatile energetice enorme din Marea Neagra

Premierul Dacian Ciolos a declarat duminica, pentru Mediafax, ca intrevederea pe care urmeaza sa o aiba marti cu vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, este o ocazie pentru a discuta oportunitatile enorme oferite de Romania in regiunea Marii Negre mai ales in privinta investitiilor si dezvoltarii infrastructurii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )