Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania trimite ajutoare umanitare dupa cutremurul devastator din Croatia

Antena3 Antena3,
Romania trimite ajutoare umanitare dupa cutremurul devastator din Croatia

Urmare a activarii Mecanismului European de Protectie Civila, Guvernul Romaniei a decis acordarea unui ajutor umanitar extern de urgenta, cu titlu gratuit, pentru autoritatile croate, ca urmare a cutremurului devastator din 29 decembrie 2020. continuă pe Antena3

Premierul Florin Citu anunta ca Romania trimite ajutoare de urgenta pentru Croatia, afectata de un cutremur de 6,4 magnitudine (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern ca Executivul va trimite in Croatia ajutoare de urgenta in urma cutremurului de 6,4pe scara Richter. Florin.

Romania trimite in Croatia ajutoare in valoare de peste 640.000 de lei

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, ca Romania va trimite in Croatia ajutoare in valoare de peste 640. 000 de lei, in urma cutremurului de marti.

Cutremur devastator in Croatia: Alte doua seisme puternice s-au produs miercuri dimineata

Dupa cutremurul devastator din Croatia, produs marti, alte doua seisme puternice s-au produs miercuri dimineata. Primul a avut magnitudinea 4,7, iar al doilea magnitudinea 4,8 pe scara Richter, cu epicentrul in re.

Romania, pregatita sa acorde ajutor Croatiei dupa seismul devastator. Seful DSU a cerut mobilizarea echipelor de Cautare-Salvare

Departamentul pentru Situatii de Urgenta anunta ca Romania este pregatita sa acorde sprijin Croatiei, in urma seismului major inregistrat marti. Seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, Raed Arafat, a cerut deja mobilizarea echipelor de Cautare-Salvare RO-USAR.

Deficitul bugetar urca la 8% din PIB dupa 11 luni din 2020

Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 8% din Produsul Intern Brut dupa 11 luni din acest an, de la 7% din PIB la sfarsitul lunii octombrie, potrivit Executiei bugetului general consolidat publicate de Ministerul Finantelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )