Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania, vicecampioana scumpirilor din Uniunea Europeana dupa 8 luni consecutive in care a fost pe primul loc: cum arata topul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, vicecampioana scumpirilor din Uniunea Europeana dupa 8 luni consecutive in care a fost pe primul loc: cum arata topul

Romania este vicecampioana a Uniunii Europene la scumpiri, conform ultimelor date publicate de Eurostat, fiind intrecuta doar de Estonia. Dupa tara noastra, pe urmatoarele 3 pozitii se afla Ungaria, Bulgaria si Letonia. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din toata Uniunea Europeana 14%), in primul semestru din anul 2018, potrivit datelor furnizate de Oficiul European de Statistica.

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Anunt de ULTIM MOMENT despre drepturile romanilor din Marea Britanie dupa Brexit. Ce spune ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble

Se apropie BREXIT-ul, iar ambasadorul britanic la Bucuresti, Andrew Noble, a facut, miercuri, o serie de declaratii despre romanii care lucreaza in Regatul Unit. Acest acord facut de Uniunea Europeana.

Fanteziile unui ministru al Finantelor care nu a aflat ca Romania e in Uniunea Europeana

Patru ani, ca student, pentru a ma intretine, am luat doar joburile pe care colegii mei din Austria, Ungaria, Polonia sau chiar Turcia le refuzau, pentru ca eu, roman, nu aveam drept de munca. inca doi ani dupa, am muncit in Austria pe jumatate din cat ar fi trebuit sa primesc. Pentru ca eu, roman, nu aveam drept de munca.

Comisia Europeana, reactie la declaratiile lui Teodorovici: Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana

Libertatea de miscare a lucratorilor este un drept fundamental in Uniunea Europeana, unul din pilonii pietei interne, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, ca reactie la declaratia ministrului.

BREXIT: Comisia Europeana a respins o petitie referitoare la un REFERENDUM in toata Uniunea Europeana

Comisia Europeana a respins, miercuri, o petitie privind organizarea unui referendum in toata Uniunea Europeana, care sa intrebe cetatenii europeni daca Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul.

Romania, cea mai buna reprezentare a femeilor angajate in activitati corelate cu exporturile UE, la nivel european

Romania se numara printre tarile cu cei mai multi angajati care desfasoara activitati corelate cu exporturile Uniunii Europene la nivel mondial, respectiv 1,4 milioane de romani. Dintre acestia, femeile reprezinta 44%, cel mai mare nivel din Uniunea Europeana.

Liga 1: Situatia din campionatul intern dupa FC Botosani vs CSU Craiova 2-1 (Rezultate si clasament)

Luni a avut loc ultima partida din etapa a 16-a a campionatului Romaniei. FC Botosani s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, impotriva celor de la CSU Craiova, si a urcat pana pe pozitia a opta, in timp ce CSU Craiova ramane pe locul al patrulea cu 26 de puncte.

DaniOtil si Mihaela Radulescu, din nou impreuna, dupa ani si ani: Sa par iar prostul clasei

S-au iubit pasional, dar in 2014 s-au despartit dupa 6 ani de relatie. Ea a sarit repede cu parasutistul Dani Otil, el nu a mai avut o relatie stabila, iar acum. surpriza. Dani Otil si Mihaela Radulescu,.

SUA redeschid punctul de trecere din California, nchis dupa ce sute de imigranti au ncercat sa forteze frontiera

Serviciul vamal si de protectie a frontierelor CBP) american a redeschis punctul de trecere de la San Ysidro, California, la cateva ore dupa ce cateva sute de migranti din America Centrala au incercat sa forteze trecerea frontierei americane in apropiere de orasul mexican Tijuana, relateaza dpa si AFP, citate de Agerpres.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )