Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania la vot. Cine este tanarul care lupta pentru Tulcea

Antena3 Antena3,
Romania la vot. Cine este tanarul care lupta pentru Tulcea

Mihaita Sadica este un tanar de 26 de ani din Tulcea, care este gata sa preia fraiele orasului de pe malul Dunarii. Tulcea este un oras care pare incremenit in timp si care are nevoie de o schimbare mai mult ca oricand. De la infrastructura, parcari, retele de apa si canalizare, parcuri sau spitale. Toate acestea se afla pe lista de priortitati a candidatului puterii umaniste, Mihaita Sadica. E convins ca va gasi bani pentru toate, pentru ca va atrage fonduri europene, iar prioritatea lui va fi o sectie de pediatrie de care orasul are nevoie ca de aer. continuă pe Antena3

Coreea de Nord a raportat un prim caz de coronavirus. Cine este omul care a umbrit succesul stralucit al tarii in lupta cu epidemia

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, a convocat o sedinta de urgenta dupa ce in Coreea de Nord a fost raportat un prim caz de coronavirus. KCNA, agentia de presa guvernamentala, sustine ca este vorba despre o .

Miscarea QAnon: cine sunt conspirationistii care lupta pentru realegerea lui Donald Trump

QAnon este o teorie a conspiratiei de extrema dreapta care sustine ca puteri oculte comploteaza impotriva lui Donald Trump si a SUA. Pornita de pe forumurile internetului ascuns si propagata pe retelele sociale mari de adepti numiti concomitent credinciosi, soldati digitali si cercetatori, miscarea a gasit o nisa in Partidul Republican, iar adeptii sai au aparut la marsurile lui Trump si la Casa Alba.

VICTOR PONTA INTERVINE IN LUPTA PENTRU CAPITALA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decat a facut din 2016 pana acum si ca Nicusor Dan nu va fi capabil sa isi puna in aplicare proiectele. Victor Ponta a precizat: Nicusor Dan nu va putea sa faca mai mult decat ar fi putut in 2016, pentru ca a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL. Vreau sa construim o alternativa si cine nu e prizonier al binomului PSD-PNL trebuie sa aiba o alternativa in Alianta Pro Bucuresti 2020 care propune pentru capiltala 1% politica si 99% rezultate.

Cine este sotul Mirelei Vaida si cu ce se ocupa. Nimeni nu l-a vazut pe internet. Putini stiu adevarul... (FOTO)

Mirela Vaida, celebra prezentatoare a emisiunii Acces Direct, este mereu in centrul atentiei, insa putini stiu cine este sotul vedetei si cu ce se ocupa. Desi prezentatoareas-a casatorit cu.

Demi Lovato s-a logodit! Cine este viitorul sot

Demi Lovato si Max Ehrich si-au recunoscut public relatia in urma cu doar 2 luni, intr-un videoclip al lui Justin Bieber si Ariana Grande. Iar iubirea dintre cei doi este atat de mare incat deja s-au logodit si fac planuri de nunta! .

Salarii majorate cu 25%. Cine sunt romanii care le vor primi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat legea, vineri seara. Ce prevede aceasta act normativ. Salariile vor fi majorate cu 25%. Care sunt romanii ce vor beneficia de aceste majorari La finele anului 2019 se prevedeau reduceri importante de fonduri pentru ministerele Sanatatii, Agriculturii sau a Dezvoltarii, dar in acelasi timp cresteri pentru Munca, Transporturi, Educatie .

Romania la vot. Deschidem sezonul alegerilor din acest an. Cine lupta pentru Deva

De azi deschidem sezonul alagerilor din acest an. Sub genericul Romania la vot-locale 2020, Antena 3 va prezenta o rubrica de materiale interesanta despre viitorii candidati. Prima oprire, Deva, localitatea care pare taramul unde se poate orice. Un fost liberal, Mircea Muntean, a castigat primaria fiind condamnat la 4 ani de inchisoare dar, dupa jumatate de an a intrat la puscarie cu o a doua sentinta pentru ca a lovit un om cu masina fiind in stare de ebrietate.

Fuego surprinde! Cine este femeia super celebra care ii este si astazi idol: N-am sa uit cat traiesc eu

Fuego a facut o dezvaluire surprinzatoare, la emisiunea De-a viata ascunselea. Se pare ca idolul indragitului artist Paul Surugiu este chiar Tina Turner.

Ion Cristoiu, acuzatii extrem de grave! Cine este divizia de presa a SRI care-l sprijina pe Robert Negoita

Jurnalistul Ion Cristoiu este surprins de modul in care este promovat Robert Negoita in ultima perioada. Acesta aduce in discutie, intr-o postare pe blogul personal, divizia de presa a SRI care incearsca sa-l transforme pe primarul Sectorului 3 din baronul pesedist, cu zeci de afaceri controversate, in intruchiparea politicianului european.

Cine este barbatul care s-a plimbat dezbracat pe cea mai populara artera din Londra, acoperit doar de o masca. Nu este prima data cand socheaza

Un barbat din Londra a decis sa schimbe modul de purtare al mastii de protectie. Acesta a plecat la plimbare nonsalant de-a lungul Oxford Street, cea mai aglomerata artera din Londra, complet dezbracat, cu exceptia unei masti faciale care ii acoperea zona intima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )