Libnet.ro
UNICEF

12:15

Turcia: Politia a folosit din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Hotnews Hotnews,
 Turcia: Politia a folosit din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Turcia: Politia foloseste din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP.

Protestele continua in Turcia. Politia a utilizat tunuri cu apa pentru a dispersa manifestantii

Politia turca a utilizat tunuri cu apa pentru a dispersa miile de manifestanti care s-au intors sambata in piata Taksim din Istanbul, informeaza AFP. Zeci de mii de oameni au iesit din nou in strada la Ista.

RA-APPS a redus din nou pretul imobilelor.

RA-APPS a decis ca in luna iulie sa organizeze o a treia licitatie pentru mai mult de 23 de apartamente, vile, spatii comerciale si terenuri pentru a reduce din nou pretul, de aceasta data cu 20%, informeaza Mediafax. Decizia de a organiza licitatia a fost luata desi expertii au explicat ca singura solutie pentru un castig mai bun este un fond imobiliar listat la bursa. Dupa ce in ultimele doua luni nu a reusit, ca si in ultimul an si jumatate, sa vanda niciun imobil in lipsa de ofertanti, .

Catalin Botezatu isi ignora din nou sanatatea! Munceste pe branci!

Catalin Botezatu a intrat din nou in iuresul filmarilor zi-noapte pentru noul reality-show de la Antena 1, astfel ca ignora din nou sfaturile medicilor care ii tot reamintesc ca trebuie sa se mai si odihneasca. Continue reading .

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou, pentru 2014

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou.

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI), citat de Mediafax. Potrivit Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date DEPABD) din MAI, termenul pentru emiterea documentelor de identitate electronice, programat pentru data de 1 iulie, a fost amanat .

Conducerea Socialistilor europeni, reunita sambata la Sofia. Sute de bulgari au iesit din nou in strada pentru a protesta impotriva Guvernului socialist

Capitala Bulgariei gazduieste, sambata, reuniunea Consiliului Partidului Socialistilor Europeni, intr-un moment in care Sofia este marcata de proteste impotriva Guvernului socialist care au izbucnit de mai bine de o saptamana. Cateva sute de bulgari s-au adunat inca de sambata dimineata in fata Palatului National al Culturii, unde are loc sedinta socialistilor europeni, pentru a protesta impotriva guvernului Oresarski si Partidului Socialist Bulgar. Cel mai probabil, numarul manifestantilor va creste pana la sfarsitul zilei, in conditiile in care vineri seara, la Sofia, numarul protestatarilor care au defilat ca in fiecare seara in fata Parlamentului si Guvernului a fost de 5.

RA-APPS a redus din nou pretul imobilelor si se indreapta spre vanzarea prin negociere

RA-APPS a decis ca in luna iulie sa organizeze o a treia licitatie pentru mai mult de 23 de apartamente, vile, spatii comerciale si terenuri, reducand din nou pretul, de aceasta data cu 20%, desi expertii au.

Politia a folosit tunuri cu apa impotriva manifestantilor adunati in piata Taksim din Istanbul

Politia turca a utilizat tunuri cu apa pentru a dispersa miile de manifestanti care s-au intors sambata in piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calm care au urmat celor trei saptamani de proteste fara precedent fata de guvernul de orientare islamista, a constatat un jurnalist AFP.

HACKERII ataca din nou: femeile sunt SPIONATE in propriile bai.

O tanara din Marea Britanie sustine ca a fost spionata de hackeri in timp ce se afla in baie. Ea a declarat ca viziona un film in baie, cand a observat, deodata, cum camera web a laptopului a pornit singura, conform Daily Mail. Eram in baie, incercam sa ma relaxez, apoi programele din calculator s-au activat, de parca o fantoma le-ar fi folosit. Nu mai puteam sa reiau controlul, a spus Rachel Hymand, in varsta de 20 de ani, studenta la o universitate din Glasgow. A fost groaznic sa ma .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )