Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romanii, oameni de afaceri de succes in Statele Unite, cu viza de investitor E-2

Adevărul Adevărul,
Romanii, oameni de afaceri de succes in Statele Unite, cu viza de investitor E-2

Multi dintre romanii care doresc sa ajunga in Statele Unite asteapta, cu nerabdare, introducerea Romaniei in programul Visa Waiver. Acest program, contrar zvonurilor, nu elimina necesitatea vizelor turistice pentru calatoria in SUA si nici nu implica accesul liber pe piata muncii de acolo. continuă pe Adevărul

Statele Unite vor lansa o operatiune antiterorista in Libia daca va fi necesar

Statele Unite vor lansa operatiuni militare unilaterale in caz de necesitate in Libia, impotriva retelei teroriste Stat Islamic, avertizeaza Casa Alba, conform site-ului agentiei Reuters.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, agenda incarcata in Statele Unite. Cu cine s-a intalnit

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi, ca s-a intalnit, in cadrul vizitei in Statele Unite ale Americii, cu fostul secretar al Apararii, Donald Rumsfeld, si cu Jackie Walorski, membra a Camerei Reprezentantilor, transmite Agerpres.

Alerta in Statele Unite: caz de transmitere pe cale sexuala a virusului Zika

Autoritatile sanitare din Texas sudul Statelor Unite) au anuntat marti un caz de transmitere prin contact sexual a virusului Zika, potential periculos pentru femeile insarcinate si a carui propagare explodeaza in America Latina, informeaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )