Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romanii prefera tot mai mult vacante in tara. Bugetul mediu este de 460 de lei

B1 B1,
Romanii prefera tot mai mult vacante in tara. Bugetul mediu este de 460 de lei

Vacantele pe litoral, in statiunile Mamaia, Vama Veche, Jupiter, dar si cele din statiuni montane precum Bran, Predeal, Sinaia, Poiana Brasov sunt printre primele optiunile preferate de angajatii. continuă pe B1

Se maresc amenzile. Pentru ce vor plati romanii de doua ori mai mult

Persoanele si firmele care fac lucrari de constructii fara sa respecta legea vor risca amenzi de doua ori mai mari decat pana acum, adica de pana la 40. 000 de lei, incepand din 24.

Tot mai multi tineri cu studii superioare parasesc Republica Moldova

Directoarea Centrului de Cercetari Demografice, Olga Gagauz, spune ca in Republica Moldova se constata ca tot mai multi tineri bine educati pleaca din tara. in aceste conditii, calitatea populatiei va avea de suferit, ceea ce va duce la un impact negativ asupra dezvoltarii socio-economice a Republicii Moldova in urmatoarele decenii.

Elisabeta Lipa: Romania aloca tot mai multi bani pentru sport, dar rezultatele sunt tot mai slabe. Avem cea mai redusa echipa OLIMPICA de dupa 1989

Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, recunoaste ca in ultimii ani Romania a investit din ce in ce mai multi bani in sport, dar performantele au fost tot mai slabe.

Administratia centrala si locala trebuie sa se deschida mai mult catre tineri

Administratia centrala si cea locala trebuie sa se deschida mai mult catre tineri, fara implicarea acestora in viitorul foarte apropiat in institutiile romanesti neputandu-se realiza schimbarea, a declarat ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, astazi, la deschiderea Programului Oficial de Internship al Guvernului, organizata la Biblioteca Nationala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )