Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romanii printre cei mai optimisti europeni la plata facturii

Antena3 Antena3,
Romanii printre cei mai optimisti europeni la plata facturii

Economia Romaniei a crescut repede, cresterea Produsului Intern Brut PIB) real fiind de 4,1%, si totusi, PIB-ul pe cap de locuitor ramane cel mai mic in studiul efectuat recent de catre compania Intrum in nu mai putin de 24 de tari europene. continuă pe Antena3

Ianis Hagi, subiect de laude din partea unui atacant brazilian de top: E printre cei mai buni cu care am jucat vreodata

Unul dintre atacantii care si-au pus amprenta, in ultimii ani, asupra fotbalului din Liga I a conturat un portret laudativ pentru Ianis Hagi.

Pro Infrastructura despre tronsonul 2+1 alternativ de pe DN2: inainte era printre cele mai mortale sectoare, acum in primele 6 luni a fost o singura ciocnire frontala Despre ambuteiaje: Drumul e in parametri normali 97% din timp

Zona pilot de pe DN2 intre Sinesti si Movilita, unde drumul initial cu cate o banda pe sens a fost reamanejat prin marcaje la tipul 2+1 alternativ a fost un succes, sustine Asociatia Pro Infrastructura. Pe tronsonul care inainte era printre cele mai mortale de pe DN2 a avut loc in primele 6 luni o singura ciocnire frontala, spune API. Cat despre ambuteiajele create, API sustine ca acestea apar doar in doua momente ale saptamanii: vineri pe sensul spre Moldova si duminca spre Bucuresti. Monitorizarea de trafic minut cu minut arata ca, desi este una din cele mai aglomerate portiuni, zona pilot functioneaza la parametri normali in aproximativ 97% din timp pe fiecare sens, spune API.

PremiileNational Society of Film Critics 2020: cel mai bun film si cei mai buni actori. Lista completa a castigatorilor

Societatea nationala a criticilor de film National Society of Film Critics- NSFC) din SUA a acordat premiile pentru cel mai bun film si cei mai buni actori, in gala ce a avut loc sambata seara la New York.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )