Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romanii, printre europenii care se bucura de cele mai mici preturi la mancare si bautura din TOATA Europa

Antena3 Antena3,
Romanii, printre europenii care se bucura de cele mai mici preturi la mancare si bautura din TOATA Europa

Romania are printre cele mai mici preturi din Europa, potrivit unei analize efectuate de Eurostat. Mai exact, tara noastra ocupa locul antepenultim intr-un clasament al celor mai mari preturilor, in general, din. continuă pe Antena3

Rezultate BAC 2013 Top 5 orase cu cele mai multe medii de 10 la bacalaureat. Care este cel mai bun liceu din tara

Rezultatele de la Bacalaureat 2013 au inregistrat doua premiere, de la introducerea camerelor de supraveghere in salile de examen si pana acum: avem un numar record de absolventi de liceu care au trecut BAC-ul cu medii de 10, iar promovabilitatea a crescut cu peste 11 puncte procentuale fata de anul trecut, fiind la nivel national de 55,4%. Cele mai multe medii maxime la BAC 2013 au fost obtinute de elevii din Iasi, oras urmat in acest top de Buzau. Vezi in articol liceele pe care le-au absolvit elevii cu 10 pe linie la examenele din acest an.

CNCD: 113 dosare admise in 2012; cele mai multe cazuri de discriminare, pe etnie si limba.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a constatat, anul trecut, savarsirea unor acte de discriminare in 113 cazuri, cele mai multe fiind pe criteriile etniei si limbii, si a aplicat 35 de amenzi in valoare totala de 114. 000 de lei, potrivit raportului pe 2012, citat de Mediafax. In 2012, CNCD a inregistrat 548 de petitii, numar care se incadreaza in dinamica ultimilor ani. Totodata, se observa ca, anul trecut, toate criteriile de discriminare prevazute de legislatie sunt .

TOP: cele mai tari destinatii de safari din lume

Vacantele nu mai inseamna de mult doar timp petrecut in hoteluri si la piscine, din ce in ce mai multi turisti fiind dornici de aventura. Pentru cei care vor sa vada privelisti unice si intre in lumea salbatica Wall-Street. ro prezinta cele mai tari.

Rezultate bacalaureat 2013 Salaj: topul probelor cu cele mai multe note de 10

Judecand dupa numarul de note de 10 obtinute de candidatii din Salaj participanti la prima sesiune a examenului de bacalaureat, cele mai usoare subiecte au fost, anul acesta, la biologie.

Cele mai ciudate case din lume

Locuintele conventionale sunt de-a dreptul plictisitoare in comparatie cu o serie de constructii inedite, realizate din cele mai bizare combinatii de materiale. Pneuri uzate, sticle de plastic, piese Lego sau navete de bere, sunt numai cateva exemple de materie prima.

REZULTATE BAC 2013. Peste 1.500 de contestatii in Prahova, cele mai multe la limba romana

575 de candidati din Prahova au fost nemultumiti de rezultatele obtinute la probele scrise de la bacalaureat si au depus contestatii. Cele mai multe cereri de recorectare sunt pentru tezele de limba si literatura romana.

Rezultate Bacalaureat 2013. Peste 1.500 de contestatii in Prahova, cele mai multe la limba romana

575 de candidati din Prahova au fost nemultumiti de rezultatele obtinute la probele scrise de la bacalaureat 2013 si au depus contestatii. Cele mai multe cereri de recorectare sunt pentru tezele de limba si literatura romana.

Ai fost iubit - unul dintre cele mai populare servicii de pe internet s-a inchis

Candva unul dintre cele mai populare servicii de pe internet, Altavista a fost inchis de actualul sau proprietar, Yahoo. in momentul de fata, daca accesam Altavista. com vom fi redirectionati catre Yahoo.

Televiziunea lui Oprah Winfrey a ajuns la cele mai mari audiente de la lansarea din 2011

Oprah Winfrey Network OWN), reteaua de televiziune detinuta de vedeta americana Oprah Winfrey si Discovery Communications, a inregistrat in trimestrul al doilea din 2013 cele mai mari audiente de la lansarea sa, in ianuarie 2011, scrie Mediafax .

Cum arata cele mai rapide SUV-uri de pe piata romaneasca

Cele mai rapide zece SUV-uri de pe piata romaneasca accelereaza pana la 100 km/h intre 4,5 secunde si 5,8 secunde, au motorizari pe benzina dar si diesel, iar preturile variaza de la 53. 000 de euro la 275. 000 euro cu TVA.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )