Libnet.ro
UNICEF

07:16

Romanii ar putea plati mai mult pe caldura. Guvernul vrea sa scumpeasca incalzirea in sistem centralizat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii ar putea plati mai mult pe caldura. Guvernul vrea sa scumpeasca incalzirea in sistem centralizat

Romanii ar putea plati mai mult pentru incalzirea locuintei in sistem centralizat, asta dupa ce fabricile de agent termic, CET-urile, detinute de stat sau de primarii, au avut in acest an cheltuieli mai mari decat in 2017. Ca urmare, ca sa. continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban: Colaboram bine cu USR, dar am prefera sa isi consume energia atacand mai mult PSD decat pe noi

Ludovic Orban a declarat ca PNL colaboreaza bine cu USR, dar ar prefera ca Uniunea sa atace mai mult PSD-ul decat pe liberali. Colaboram bine cu USR, am stabilit un mecanism de consultare periodica, ne inform.

Adina Florea: Augustin Lazar pare ca si exercita functia mai mult dect excesiv, cu rea credinta

Adina Florea a anuntat, vineri seara, ca a fost avertizata de catre surse judiciare avizate ca va exista o presiune a procuroului general in ceea ce priveste numirea ei la sefia DNA, acuzandu-l pe Augustin Lazar ca isi exercita functia excesiv si cu rea-credinta. Pare ca isi exercita functia mai mult decat excesiv, cu rea credinta in conditiile in care exista acest dosar penal pe rol, dosar penal care nu s-a finalizat, despre care dumnealui a sustinut ca nu are cum sa il lege de persoana mea a declarat Adina Florea la Antena 3.

Amenzile rutiere ar putea creste foarte mult de la 1 ianuarie

Ministrul Muncii a anuntat recent cresterea salariului minim pe economiei, care va duce automat si la cresterea amenzilor. Daca salariul minim va creste, de la 1 ianuarie,la 2. 050 de lei si Guvernul nu.

Klaus Iohannis, noi critici pentru Guvern: Este inadmisibil ca distanta dintre Bucuresti si Iasi sa fie strabatuta cu trenul in aproximativ sase ore si jumatate, semnificativ mai mult decat in urma cu 20 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni, la Iasi, Guvernul pentru lipsa infrastructurii care sa lege Iasiul de restul tarii. Prezent la festivitatea de deschidere a anului universitar la Iasi, la.

Salariul minim creste cu 85 de bani pe ora. in 2019 vom munci mai mult

Ministerul Muncii propune cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2019, de la 11,40 lei/ora la 12,251 lei/ora, precizand insa ca si numarul mediu de ore lucrate anul viitor va fi mai mare.

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )