Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romanii strang cureaua! Euro CRESTE din nou

B1 B1,
Romanii strang cureaua! Euro CRESTE din nou

Romanii strang din nou cureaua! Euro inregistreaza o noua crestere fata de leu. Cursul de schimb afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) marti, 13 februarie 2018, este de 4,6572, in crestere cu. continuă pe B1

Katy Perry si Orlando Bloom sunt din nou impreuna

Katy Perry si Orlando Bloom sunt din nou impreuna. la 11 luni dupa ce au anuntat ca s-au despartit. Surse din anturajul celor doiau confirmat informatia pentru presa de peste Ocean, scrie.

Clama de par in forma de banana, din nou la moda!

Mai tineti minte clama de par inalta, in forma de banana, in voga in anii 90? Acest accesoriu este acum din nou la moda dupa ce designerul Alexander Wang a lansat un nou model cu care a prins parul manechinelor din recenta lui prezentare de moda de la New York.

Militarii, obligati din nou sa poarte uniforma in drum spre serviciu. Ministrul Apararii a modificat ordinul prin care militarii puteau sa vina si sa plece in civil la unitatile militare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a modificat ordinul care le permitea militarilor sa vina si sa plece in civil la unitatile militare. Modificarea, facuta in urma cu trei zile, impune pentru militari obligativitatea tinutei de oras prin modificarea articolului 211 din normativul RG1) ce reglementeaza purtarea uniformei militare, transmite Radio Romania Actualitati. Sa vedeti noua tinuta pe care o pregatim in momentul de fata cu domnul general Ciuca, deosebita, o sa placa foarte mult. Dar dincolo de asta, reprezinta pana la urma un simbol, a spus Fifor.

VIDEO Serena Williams, din nou pe teren intr-un meci oficial, dupa o pauza mai mare de un an de zile

Serena Williams e back in business, dupa o pauza de peste un an de zile. Fostul lider al ierarhiei WTA a revenit pe teren intr-o partida oficiala alaturi de sora Venus, in meciul de dublu al confruntarii cu Olanda din FedCup.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )