Libnet.ro
UNICEF

18:15

ROMANII AU TALENT 2015: Cine sunt cei 15 FINALISTI

România Liberă România Liberă,
ROMANII AU TALENT 2015: Cine sunt cei 15 FINALISTI

In finala show-ului Romanii au talent vor participa 15 finalisti care spera sa castige marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro. Cei 15 concurenti sunt: Alexandru Moraru, Bianca Cristina Costiug, Bogdan Bolohan, Elena Carmen Cernea, Nicoleta Iancu, Concertino, Ion Barbu, Alex Bordea si Oana Zara, Robert Tudor, Viorel Scanteie, trupa Speed Cubing, trupa The Beat, Bogdan Dumitrascu, trupa Kid-A si Yeva Shiyanova. continuă pe România Liberă

Romanii au talent: Cine sunt cei 15 finalisti ai show-ului de la Pro TV

Finala Romanii au talent: Dupa cinci gale live desfasurate intr-un decor asemanator versiunilor din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, au fost alesi cei 15 finalisti ai show-ului de la Pro TV, care intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman si pentru marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro.

Constanta isi alege noul primar. Cine sunt cei doi candidati pentru aceasta functie

Dupa 15 ani, epoca Radu Mazare s-a incheiat. Consilierii vor vota intre Decebal Fagadau si Gabriel Stan, viceprimari.

BAC 2015. Cine sunt candidatii care sustin examenul de Bacalaureat in sesiunea de vara. CALENDARUL probelor

Aproape 170. 000 de absoventi de liceu vor sustine examenul de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2015. Astfel, numarul elevilor este cu 7. 000 mai mare fata de anul trecut, precizeaza Ministerul Educatiei.

Constanta isi alege azi noul primar. Cine sunt cei doi candidati pentru aceasta functie

Consiliul Local al municipiului Constanta se reuneste luni, in sedinta extraordinara, de la ora 11. 00, in sala Remus Opreanu a Consiliului Judetean Constanta. Pe ordinea de zi figureaza un singur punct: proiect de hotarare privind desemnarea unui viceprimar in vederea exercitarii atributiilor primarului municipiului Constanta ca urmare a incetarii de drept a mandatului lui Radu-Stefan Mazare.

ROMANII AU TALENT 2015, ultima semifinala: Cine sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala

Bogdan Dumitrascu, trupa Kid A si dansatoarea Eva sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala emisiunii Romanii au talent dupa cea de-a treia semifinala.

ROMANII AU TALENT 2015: Ce momente au pregatit ultimii semifinalisti

Ultimii semifinalisti al celui de-al cincilea sezon al emisiunii de divertisment Romanii au talent au pregatit numere de muzica instrumentala sau clasica, dans, magie, beatbox si looping, dans la bara sau monolog.

ROMANII AU TALENT 2015: Ce concurenti vor urca pe scena in ultima semifinala

La ultima semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent vor urca pe scena concurentii Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, trupa Kid-A, dansatoarea Yeva Shiyanova, Alexander Badea, Florentin Hriscu, Mihai Sandu, Vlad Morar, Sergiu Mirzenco, chitaristul Alexandru Marian, grupul Tierra Sin Pan si trupa Opis Band si Adi Cristescu.

Romanii au talent, semifinala cinci: cine sunt ultimii 12 concurenti care lupta pentru un loc in marea finala

Romanii au talent. Emotiile sunt din ce in ce mai mari pentru ultimii 12 semifinalisti de la Romanii au talent. Vineri seara, 5 iunie, de la ora 20. 30, la Pro TV, acestia isi vor prezenta momentele pline de originalitate si creativitate si vor incerca sa cucearca atat publicul, cat si juriul, care ii va trimite pe trei dintre ei in marea finala.

Gala TIFF 2015: cine sunt castigatorii festivalului de film

Cea de-a 14-a editie a Festivalului International de Film Transilvania s-a incheiat sambata seara, cu o gala si o festivitate de premiere la Teatrul National din Cluj. Nastassja Kinski si Marin Moraru au fost printre cei mai aplaudati invitati care au urcat pe scena.

Politicienii cheltuie zeci de milioane de euro pe opere de arta. Cine sunt marii colectionari din Parlament

Politicienii cheltuie zeci de milioane de euro pe opere de arta. Pasiunea pentru pictura a lui Darius Valcov este impartasita si de fostii sai colegi din Parlament, numai ca acestia isi tin la vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )