Libnet.ro
UNICEF

06:30

BAC 2015. Cine sunt candidatii care sustin examenul de Bacalaureat in sesiunea de vara. CALENDARUL probelor

România Liberă România Liberă,
BAC 2015. Cine sunt candidatii care sustin examenul de Bacalaureat in sesiunea de vara. CALENDARUL probelor

Aproape 170. 000 de absoventi de liceu vor sustine examenul de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2015. Astfel, numarul elevilor este cu 7. 000 mai mare fata de anul trecut, precizeaza Ministerul Educatiei. continuă pe România Liberă

Candidatii la bacalaureat sustin examenul la limba de instruire

Examenul de bacalaureat continua in Republica Moldova. Astazi, are loc al doilea test la limba de instruire. Peste 19 mii de elevi urmau sa se prezinte de dimineata la centrele de BAC.

Sinteza zilei. Cine sunt eroii luptei impotriva coruptiei

Mihai Gadea a aratat, miercuri, la Sinteza zilei, cine sunt adevaratii eroi ai luptei impotriva coruptiei. Totodata, jurnalistul a aratat cine sunt magistratii care au avut curajul sa ancheteze mafia si cine.

BAC 2015 Ce trebuie sa stie elevii cand intra in sala de examen

Bac 2015. Elevii intra in febra examenului de Bacalaureat saptamana viitoare, cu proba orala de la Limba Romana. Cand intra in sala de examen, ei trebuie sa respecte regulile impuse de metodologia de organizare.

BAC 2015. Liceenii se pregatesc, de luni, pentru Bacalaureat. Calendarul probelor si regulile examenului

Elevii de clasa a XII-a sustin, de luni, probele orale la examenul de Bacalaureat. Saptamana viitoare, elevii vor sustine proba orala la Limba Romana, urmata de proba orala la Limba Materna.

BAC 2015. Cum vor fi supravegheati video si audio elevii care vor sustine de luni Bacalaureatul

BAC 215. Examenul de Bacalaureat 2015 incepe saptamana viitoare cu proba orala la Limba Romana, unde elevii primesc un text la prima vedere, avand doua subiecte de rezolvat. in ceea ce priveste pregatirile pentru examen, camerele video vor fi pastrate si anul acesta, iar 5% dintre acestea vor putea inregistra si audio, potrivit Ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu.

ROMANII AU TALENT 2015, ultima semifinala: Cine sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala

Bogdan Dumitrascu, trupa Kid A si dansatoarea Eva sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala emisiunii Romanii au talent dupa cea de-a treia semifinala.

Politic Show: Cine sunt campionii traseismului politic: Mai bine traseist decat hot; Cinci semne ale blatului PNL-PSD in cazul Sova; Alesii pregatesc pe sest un nou proiect prin care spera sa capete superimunitate. De ce demersul e inutil si naiv

Klaus Iohannis, tot mai criticat pe pagina sa de Facebook. Desi a strans aproximativ 19. 000 de like-uri, peste 1. 000 de share-uri si 3. 500 de comentarii. Motivul pentru care PMP Constanta cere demisia de onoare din functia de senator PNL a lui Gigi Chiru. Conducerea PMP Constanta solicita demisia.

Cine este procuroarea care il tot salveaza pe Basescu. Dosarul Erata CCR, din nou pe mana procurorului care l-a inchis

Dosarul Erata CCR privind invalidarea referendumului din 2012 a ajuns din nou pe mana procurorului care a facut tot ce a putut sa-l inchida in trecut. Este vorba de procurorul Camelia Sutiman de la Parchetul de p.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )