Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romanii au talent, semifinala 4. Cine s-a calificat in finala!

ADPM ADPM,
Romanii au talent, semifinala 4. Cine s-a calificat in finala!

Aseara a avut loc semifinala 4 a show-ului Romanii au talent, de la Pro TV. Din cei 12 concurenti, 3 au primit cele mai multe voturi pentru a participa mai apoi in finala concursului. Iata despre cine este vorba. continuă pe ADPM

Romanii au talent, semifinala patru: cine sunt cei trei concurenti care au ajuns in finala show-ului de la Pro TV

Dansatorul Bogdan Bolohan, grupul Speedcubing si cantareata de opera Carmen Cernea si-au asigurat un loc in finala Romanii au talent in urma cele de-a patra semifinale live.

Romanii au talent, semifinala patru: 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Romanii au talent, semifinala patru: alti 12 eroi lupta pentru un loc in finala

Cea de-a patra semifinala live de la Romanii au talent continua cu prezentarea a inca 12 concurenti care aspira la titlul de cel mai talentat roman. Printre cei care vor urca pe scena se numara Cristina Kiseleff, grupul Speed cubing, Laura Vranceanu, dar si trupa rock I wanna see the moon.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )