Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romanii vor avea carti de identitate noi. Ce date nu vor mai fi trecute in cip

Adevărul Adevărul,
Romanii vor avea carti de identitate noi. Ce date nu vor mai fi trecute in cip

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani, care introduce, intre altele, sistemul de carte de identitate electronica si semnatura electronica. continuă pe Adevărul

Alegerile prezidentiale din SUA vor avea loc pe 3 noiembrie

Casa Alba si campania lui Donald Trump au incercat duminica sa calmeze spiritele in legatura cu afirmatia presedintelui american referitoare la amanarea alegerilor, afirmand ca acestea vor avea loc pe 3 noiembrie.

Casa Alba: Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 3 noiembrie

Casa Alba si campania lui Donald Trump au incercat duminica sa calmeze spiritele in legatura cu afirmatia presedintelui american referitoare la amanarea alegerilor, afirmand ca acestea vor avea loc pe 3 noiembrie, transmite Reuters, citat de news. ro. Seful de personal al Casei Albe, Mark Meadows, a spus ca Trump si-a exprimat ingrijorarea referitoare la votul prin coresponenta, atunci cand a facut referire la amanarea scrutinului. Vom organiza alegerile pe 3 noiembrie, iar presedintele va castiga, a afirmat Meadows la emisiunea Face the Nation de la televiziunea CBS.

Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 3 noiembrie, iar presedintele Donald Trump va castiga

SUA vor organiza alegerile prezidentiale in 3 noiembrie, a declarat Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba, duminica, pe fondul discutiilor starnite de indoielile presedintelui Donald Trump cu privire.

Structura anului scolar 2020-2021. Cate vacante vor avea elevii si in ce perioade

Structura noului an scolar a fost lansata in dezbatere publica. Potrivit proiectului Ministerului Educatiei, anul scolar 2020-2021 incepe de la 1 septembrie 2020 si se incheie la 31 august 2021. Cursurile vor i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )