Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romanii vor cumpara de 1,2 miliarde de lei, de Black Friday

România Liberă România Liberă,
Romanii vor cumpara de 1,2 miliarde de lei, de Black Friday

Romanii vor face cumparaturi cu ocazia Black Friday 2019 in valoare de 1,2 miliarde de lei, in crest. continuă pe România Liberă

Black Friday 2019. Estimare: Romanii vor cumpara online in valoare de 1,2 miliarde de lei

Black Friday isi va continua trendul ascendent, iar editia de anul acesta va aduce o crestere cu 25% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 360 milioane de lei. in acelasi timp, valoarea totala a cumparaturilor online, inclusiv achitate cu numerar la livrare, va inregistra o crestere similara, arata o estimare realizata de platforma de plati online PayU Romania.

Digi 24: Romanii isi cumpara rinichi pe piata neagra, iar medicii ii umilesc. Aveam 6 milioane de 10 lei, medicul i-a aruncat, erau prea putini

Romanii se vand la bucata pe un site de anunturi online, iar statul roman este fara reactie de 12 ani. Chiar daca tot mai multe voci vorbesc de trafic de organe in Romania, oficialii din institutiile publice, in loc sa faca sesizari penale, dezmint de cate ori au ocazia realitatea. Anunturi online. ro este platforma unde cei mai saraci oameni din Romania isi vand rinichii, pentru o viata mai buna.

AJUNS LA 26,97 MILIARDE LEI, IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Deficitul bugetar a crescut de la 1,77% la 2,6% din PIB

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative, s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2019 cu un deficit de 26,97 miliarde de lei, respectiv 2,6% din PIB, in conditiile in care anul trecut deficitul se situa la 1,77% din PIB, iar in 2017 era de doar 0,81% din PIB, pentru primele noua luni ale anului.

Bugetul incheie primele noua luni cu un deficit de 27 miliarde lei, 2,6% din PIB

Deficitul bugetar in primele noua luni ale acestui an s-a ridicat la 27 miliarde de lei, respectiv 2,6% din Produsul Intern Brut PIB).

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )