Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romii, certati cu limba romana. Vezi cum arata cererea trimisa lui Basescu

Antena3 Antena3,
Romii, certati cu limba romana. Vezi cum arata cererea trimisa lui Basescu

Romii sunt certati cu limba romana. O dovedeste un comunicat in care romii cer de la DOM presedinte Basescu si DOM Arafat sa trimita in Turcia un elicoper SMURD, care sa-l aduca pe Cioaba acasa, la . continuă pe Antena3

Limba moldoveneasca ar putea fi inlocuita cu limba romana

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova urmeaza sa examineze pe 12 septembrie o sesizare de a inlocui in Constitutie limba oficiala, moldoveneasca, cu limba romana. Deputatul.

Record de carti traduse din limba romana in suedeza in 2013.

Un numar record de carti au fost traduse din limba romana in suedeza in anul 2013, informeaza Institutul Cultural Roman de la Stockholm. In data de 15 august, conducerea Targului de Carte Bok Bibliotek de la Goteborg, la care anul acesta Romania este tara invitata de onoare, a transmis urmatorul comunicat de presa, avand ca subiect numarul mare de carti traduse din romana in suedeza in 2013: Targul de Carte de la Goteborg, 26-29 septembrie, are anul acesta in centru .

Moldoveni, deci romani! Limba Romana va fi oficial in Constitutia Republicii Moldova!

Limba romana va intra oficial in Constitutia Republicii Moldova si astfel se va corecta eroarea de terminologie impusa politic. Acest lucru a fost solicitat Curtii Constitutionale de catre Academia Republicii Moldova si de catre deputatul liberal Ana Gutu .

A doua sesiune de bacalaureat incepe luni cu proba orala de limba romana

Sesiunea de toamna a examenului national de bacalaureat, la care s-au inscris peste 87. 000 de absolventi de liceu, incepe luni cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, conform Mediafax .

Moldova: Cainii din politie vor fi dresati exclusiv in limba romana

Autoritatile din Republica Moldova au cerut politiei ca limba in care li se dau comenzi cainilor sa fie doar romana, potrivit Publika. md.

Republica Moldova: Cainii din politie vor fi dresati exclusiv in limba romana

Autoritatile din Republica Moldova au cerut politiei ca limba in care li se dau comenzi cainilor sa fie doar romana, potrivit Publika. md.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )